Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παραχώρησε μία συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή. Η κάμερα του «Πρωινού μας» την συνάντησε στα γυρίσματα για το τρέιλερ της θεατρικής παράστασης «Ποντικοπαγίδα».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στον λόγο που έχει επιλέξει να μην ανοίγεται και να μη μιλά πλέον για προσωπικές της υποθέσεις.

Έχω μεγαλώσει και θέλω λίγο ησυχία
 «Δυστυχώς ζούμε σε καιρούς που δεν μπορούμε να μοιραστούμε πολύ εύκολα προσωπικά πράγματα. Παλιότερα μπορούσαμε να το κάνουμε με μεγαλύτερη άνεση. Τώρα νιώθω ότι έχω πάντα ένα μάτι να με κρίνει και δεν το θέλω αυτό. Έχω μεγαλώσει αρκετά και βρίσκομαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω λίγο ησυχία. Έχω κριθεί πολύ για ατάκες που έχω πει και δηλώσεις που έχω κάνει για διάφορα πράγματα. Στο τέλος της ημέρας θα σου πω ότι αυτή είμαι και δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι με όλους».

Για τον σύζυγό της Φώτη Μπενάρντο και στις κόρες της Λυδία και Ηλέκτρα

«Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Φώτη. Είναι ο καλύτερός μου φίλος αρχικά. Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Ως μαμά ελπίζω να είμαι καλή. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Θέλω τα παιδιά μου να είναι χαρούμενα και όταν μεγαλώσουν να θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια με αγάπη, ότι πέρασαν καλά, να μη χρειαστεί να πάνε σε ψυχολόγο για τα παιδικά τους χρόνια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: