Για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας, έπειτα από χειρουργείο κήλης που έκανε στο παρελθόν.

Ο παραγωγός αποκάλυψε στο περιοδικό «Λοιπόν» ότι είχε ένα πρόβλημα στα μάτια και δεν μπορούσε να δει για 15 ημέρες. Μάλιστα, έφτασε κοντά στο να κινηθεί νομικά.

Επέμβαση κήλης με τα μάτια ανοιχτά

«Είχα κάνει μια επέμβαση κήλης και στο χειρουργείο μου άφησαν ανοιχτά τα μάτια κατά λάθος με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα στην όραση όταν ξύπνησα.

Δεν έβλεπα καθόλου και πονούσα φρικτά. Μου έκλεισαν τα μάτια για 15 ημέρες και δεν ήξερα αν θα επανέλθω κι αν θα ξαναδώ. Ήταν μια δοκιμασία για εμένα καθώς πραγματικά ένιωσα πως είναι να είσαι τυφλός για δεκαπέντε μέρες. Ήταν να κινηθώ νομικά αλλά τελικά δεν το έκανα γιατί επανήλθα. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά».

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρθηκε σε αυτό

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είχε αναφέρει: «Όταν πήγα να κάνω πριν από πέντε χρόνια μια επέμβαση ρουτίνας, έκαναν ένα λάθος στο χειρουργείο. Με άφησαν με ανοιχτά τα μάτια, μισάνοιχτα για να μην πω ορθάνοιχτα. Αυτό δεν το είδε κανείς προφανώς. Όταν ξύπνησα, ένιωθα καρφιά στα μάτια μου. Δεν μπορούσα να τα κλείσω. Δεν έβλεπα τίποτα, έβλεπα σκοτάδι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: