Τον Νοέμβριο του 2021 η Μπέττυ Μαγγίρα και η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησαν μια δημόσια κόντρα, με αφορμή τα σχόλια που έγιναν στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για το ταξίδι της παρουσιάστριας του «Super Κατερίνα» στο Παρίσι.

Το βράδυ της Τετάρτης 07/09/2022 και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης προγράμματος του OPEN, η Μπέττυ Μαγγίρα ρωτήθηκε σχετικά το γεγονός και απάντησε.

Εγώ δεν είχα καμία παρεξήγηση μαζί της

«Καταρχάς εγώ δεν είχα καμία παρεξήγηση, να το πούμε αυτό. Δεν ξέρω αν εκείνη είχε μαζί μου ή το πήρε στραβά ή οτιδήποτε. Εγώ δεν είχα καμία παρεξήγηση μαζί της ούτε έχω κάποιο θέμα μαζί της. Στην εκπομπή της δεν μπορώ να πάω εκ των πραγμάτων, ούτε αυτή μπορεί να έρθει στη δική μου. Τώρα, αν συνεννοηθούμε να δώσει η μία συνέντευξη στην άλλη, όλα γίνονται στην ελληνική τηλεόραση».

Ένα τρέιλερ στάθηκε η αφορμή για την κόντρα

Πιο συγκεκριμένα πέρυσι ένα τρέιλερ στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μπέττυ Μαγγίρα. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια του Open μέσα από το τρέιλερ της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» σατιρίζει το ταξίδι της Καινούργιου στο Παρίσι.

Η Μπέττυ Μαγγίρα που από πέρυσι έχει αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open είχε εμφανιστεί μαζί με τους συνεργάτες της στο Παρίσι. Mάλιστα οι την αποκαλούσαν «κυρία» ευχαριστώντας την που τους πήρε μαζί της στο Παρίσι με την ίδια να λέει «αυτό είναι το καλό του να βρίσκεσαι στη δούλεψη μιας πελούσιας». Το τρέιλερ της εκπομπής συνόδευε το σχόλιο: «Το Αρχοντικό για Σαββατοκύριακο στο Παρίσι!».

Η Κατερίνα Καινούργιου εκείνο το Σαββατοκύριακο είχε ταξίδεψε με τις φίλες της στο Παρίσι και δεν είχε βρει καθόλου χιουμοριστικό το τρέιλερ αυτό. Αντιθέτως το βρήκε άκρως προσβλητικό. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν είχε κρύψει την έντονη ενόχλησή της γράφοντας στον λογαριασμό της στο twitter: «Mικρότητα…. Εμπάθεια… Κακό χιούμορ; Για άλλη μια φορά χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Θλίψη και πάλι θλίψη».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: