Στη Μύκονο βρίσκεται η ηθοποιός Bella Thorne τις τελευταίες ημέρες. Μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε και τη δείχνει σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της, η Bella Thorne έκανε τη βραδινή της βόλτα στα σοκάκια του νησιού παρέα με την αδερφή της Tamara.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τη βλέπουμε να φορά μία φαρδιά παντελόνα σε ροζ χρώμα, την οποία έχει συνδυάσει με λευκό crop top, γαλάζια αθλητικά παπούτσια και ένα cross body τσαντάκι.

Η αδερφή της Tamara επέλεξε ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με halter neck δέσιμο στον λαιμό και flat σανδάλια με χρυσές λεπτομέρειες.

Δείτε ακόμη: Μπέλα Θορν - Στη Μύκονο με τον νέο σύντροφό της (Βίντεο)

Η Bella Thorne έγινε γνωστή από μικρή ηλικία, καθώς υπήρξε σταρ της Disney και συμμετείχε μαζί με τη Zendaya στη νεανική σειρά Shake It Up. Το 2020 προκάλεσε σάλο γύρω από το όνομά της βγάζοντας περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ σε ελάχιστο χρόνο μέσα από την πλατφόρμα OnlyFans.

Έχει συμμετάσχει σε σχεδόν 40 ταινίες με πιο γνωστές το Blended, το The Duff, το Midnight Sun και το Infamous, έχει δικά της καλλυντικά, έχει ιδρύσει δισκογραφική εταιρεία, ενώ έχει γράψει και βιβλία.

Δείτε τις φωτογραφίες τους





Δείτε τη Bella Thorne στο Instagram

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BELLA (@bellathorne)