Tο γιο τους βάφτισαν το απόγευμα της Τρίτης, 06 Σεπτεμβρίου 2022 η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας. Το 3 ετών αγόρι πήρε το όνομα του παππού του, Θοδωρή, ενώ λίγο πριν τη βάφτισή του οι γονείς του παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Το μυστήριο και η τελετή έγιναν σε έναν υπέροχο χώρο στα Καλύβια Θορικού.

Νονά του μικρού Θοδωρή ήταν η καλή φίλη του ζευγαριού, Δέσποινα και κουμπάρα τους η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου. Το παρών στον γάμο και τη βάφτιση έδωσαν αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού και πολλοί συνάδελφοί τους. Ανάμεσά τους οι: Πάνος Βλάχος, Ευγενία Σαμαρά, Σμαράγδα Καρύδη, Δημήτρης Μακαλιάς, Αντιγόνη Ψυχράμη, Πάνος Μουζουράκης και Χρήστος Λούλης. Φυσικά, από το πλευρό της κόρης τους δεν θα έλειπαν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Ελένη Γκασούκα.

Η Φωτεινή Αθερίδου διατήρησε το απέριττο στιλ της και στον γάμο της και προτίμησε ένα λιτό, λευκό φόρεμα με χιαστί σχέδιο στην πλάτη, ενώ ο Κωνσταντίνος Μαγκλάραςς ένα πιο casual σύνολο με λευκό πουκάμισο, μπλε γιλέκο και μπεζ παντελόνι. Η κουμπάρα του ζευγαριού ήταν επίσης, ντυμένη casual, συνδυάζοντας ένα υφασμάτινο παντελόνι με λευκό crop top και μαύρα sneakers.

Από τις φωτογραφίες και τα video που κυκλοφορήσαν γίνεται αντιληπτό πως ζευγάρι και καλεσμένοι έκαναν ένα υπέροχο, γεμάτο χορό πάρτι.


Μάλιστα, η Σμαράγδα Καρύδη ανάρτησε ένα video στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει μέσα στο φλοραλ φόρεμά της παρέα με την Ευγενία Σαμαρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Δείτε τις δημοσιεύσεις στο Instagram: