H Αννίτα Ναθαναήλ είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια με τον πρώην πολίστα Κρις Χάμπερτ με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Τα δύο κορίτσια μοιάζουν εκπληκτικά στους εντυπωσιακούς γονείς τους. «Είμαι μία πολύ χαρούμενη μαμά γιατί νιώθω ότι οι κόρες μου έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μου» έχει δηλώσει η Αννίτα Ναθαναήλ για τις κόρες της, Σύνθια και Τερέζα.

Η ίδια και ο σύζυγός της συνόδευσαν στην Αμερική τη μικρή τους κόρη, Τεράζα, καθώς πρόκειται να ξεκινήσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια UCLA.

Στο story που ανέβασε στον προσωπικό προφίλ της στο Instagram, είδαμε εκείνη και τον σύζυγό της, Κρις Χάμπερτ, μαζί με την Τερέζα. Πάνω στη φωτογραφία διαβάσαμε «Πρώτη μέρα στο Πανεπιστήμιο».

Μάλιστα, και η μεγάλη κόρη της Αννίτα Ναθαναήλ, Σύνθια, σπουδάζει στην Αμερική. Μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2021 είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία των δύο κορών της, γράφοντας πόσο συγκινημένη και τυχερή νιώθει που τις έχει στη ζωή της, ενώ παραδέχτηκε ότι ο αποχωρισμός από τα παιδιά της είναι δύσκολος.

«Ατελείωτα ευγνώμων για τα κορίτσια μου, είναι ολόκληρος ο κόσμος μου. Τώρα περισσότερο από ποτέ, επικεντρώνομαι μόνο σε αυτά που έχουν μεγαλύτερη σημασία, στην υγεία, στην αλτρουιστική προσφορά και στους ανθρώπους που αγαπώ. Ποτέ δεν θεωρώ δεδομένη την καθημερινή αγκαλιά με την οικογένειά μου και το ότι εξακολουθώ να αναπνέω.. Η γλυκιά μου η Σύνθια αναχώρησε χτες για σπουδές στην Αμερική κι εγώ δαγκώνω τα χείλη μου από το στρες του αποχωρισμού που βιώνω. Άνοιξε τα φτερά σου αγάπη μου και κατέκτησε τον κόσμο» έγραψε συγκεκριμένα η Αννίτα Ναθαναήλ.

Δείτε την Αννίτα Ναθαναήλ με τον σύζυγό της και την κόρη τους, Τερέζα: