Θετικά σχόλια συγκέντρωσε η στιλιστική επιλογή της προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη κατά τη διάρκεια της παρουσίας της, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».

Η κ. Ματίνα Παγώνη φόρεσε τα καλά της και την καλή της διάθεση και έκανε ποδαρικό στην εκπομπή ενημέρωσης του Δημήτρη Οικονόμου, του Άκη Παυλόπουλο και της Ντόρα Κουτροκόη.

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Οικονόμου σε Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη: Εσείς οι δύο είχατε πάρει διαζύγιο (Βίντεο)

Η ίδια επέλεξε ένα πολύχρωμο σακάκι για την πρεμιέρα της εκπομπής. Φυσικά η ιδιαίτερη εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη στο στούντιο με τον παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου να παρατηρεί με χιούμορ: «Αυτό είναι το καταπληκτικό σακάκι της κυρίας Παγώνη, γράφει ωραία στην κάμερα».


Ο Σταύρος Μπαλάσκας που βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής σχολίασε επίσης το σακάκι της κυρίας Ματίνας Παγώνη. «Εάν κάποιος ύποπτος διαβαίνει ένα δρόμο και φοράει αυτό το σακάκι και ρωτήσει τι χρώμα σακάκι φοράει, πώς θα περιγράφει;», είπε.

«Καλή επιτυχία, καλή σεζόν, είστε και οι τρεις πολύ όμορφοι, μου αρέσει το στούντιο όπως το φτιάξετε. Είστε μακριά ο ένας από τον άλλο οπότε και κοροναϊό να έχει εδώ ο διπλανός δεν τρέχει τίποτα», είπε η κυρία Ματίνα Παγώνη.


«Έναρξη χωρίς Παγώνη δεν γίνεται», σχολίασε ο Δημήτρη Οικονόμου.

Η Ματίνα Παγώνη από μικρή ήταν «κοκέτα»

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η Ματίνα Παγώνη μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στα παιδικά της χρόνια, στις σπουδές της στην Ιταλία αλλά και στην εμφάνιση της που έδινε ιδιαίτερη σημασία.

«Ήμουν πρώτη μαθήτρια, μπήκα στη Θεσσαλονίκη στην κτηνιατρική αλλά δεν μου άρεσε, είχα μάθει τα Ιταλικά, και έκανα την αίτηση και έφυγα κατευθείαν για την Ιταλία. Εκεί έκανα τις σπουδές μου. Ήμουν μοναχοπαίδι, ήταν δύσκολο να φύγει ένα παιδί με μια βαλίτσα από το Άργος, παρόλα αυτά εγώ είχα τσαγανό από τότε, ήμουν πάντα κοκέτα, είχα κάνει μια συμφωνία με τους γονείς μου, είχα πει θα είμαι άριστη μαθήτρια, όμως εγώ θα φοράω και θα ντύνομαι όπως μου αρέσει. Και έτσι ξεκίνησε η ιστορία του ντυσίματος και βέβαια σε ηλικία 17 ετών, βαφόμουν, φόραγα μίνι, ρολόγια μεγάλα, γυαλιά ηλίου πολλά έχω αδυναμία, έχω δυνατή συλλογή» είπε η Ματίνα Παγώνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: