Αυλαία ύστερα από 25 ολόκληρα χρόνια φαίνεται ότι θα πέσει στον γάμο του Σιλβέστερ Σταλόνε με την Τζένιφερ Φλάβιν, καθώς η γυναίκα του διάσημου ηθοποιού υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

 Τουλάχιστον αυτό αναφέρει με δημοσίευμά της η Daily Mail στη διαδικτυακή της έκδοση, η οποία δίνει την Τετάρτη (24/8) συνέχεια στο θέμα που είχε ανοίξει προ δύο ημερών όσον αφορά τον γάμο του Σταλόνε με την Φλάβιν.

 Το βρετανικό Μέσο είχε δημοσιεύσει τη Δευτέρα 22 Αυγούστου φωτογραφίες του 76χρονου χολιγουντιανού αστέρα, στις οποίες διακρίνεται πως στο δεξί του μπράτσο δεν βρίσκεται πλέον το τατουάζ με την όμορφη Τζένιφερ, αλλά αυτό καλύφθηκε από τη μορφή του σκύλου Butkus, από τις επιτυχημένες ταινίες του «Rocky».

 Μάλιστα, η κατά 22 χρόνια νεότερη του Σταλόνε, Φλάβιν, είχε προ ημερών προχωρήσει σε μια αινιγματική δημοσίευση φωτογραφίας της στο Instagram, στο οποίο είναι αγκαλιά με τις τρεις κόρες τους, αλλά από αυτήν έλειπε… ο Σιλβέστερ. «Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Οι 4 μας για πάντα», έγραφε η λεζάντα που συνόδευε την εικόνα.

 Μάλιστα, η Τζένιφερ δεν ακολουθεί πλέον τον σύζυγό της στο Instagram.

 Η Φλάβιν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την προηγούμενη Παρασκευή και ισχυρίζεται ότι ο Σταλόνε έχει κρύψει τα συζυγικά τους περιουσιακά στοιχεία, αναφέρει η Daily Mail, που επικαλείται το Closer Weekly.

 Σύμφωνα με τα έγγραφα της αίτησης διαζυγίου που φέρεται να έλαβε η διαδικτυακή έκδοση της DailyMail, λέει ότι ο ηθοποιός «έχει εμπλακεί σε σκόπιμη διασπορά, εξάντληση ή/και σπατάλη συζυγικών περιουσιακών στοιχείων, γεγονός που είχε αρνητικό οικονομικό αντίκτυπο στη συζυγική περιουσία».