Γάµος κεκλεισµένων των θυρών επίκειται µέχρι το τέλος του 2022 και πριν από τον ερχοµό του πελαργού για την όµορφη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», η δηµοφιλής παρουσιάστρια και ο σύντροφός της και επιτυχηµένος επιχειρηµατίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θα παντρευτούν λίγο πριν φύγει το 2022. Μάλιστα, ο γάµος τους θα γίνει σε στενό οικογενειακό περιβάλλον, χωρίς κάµερες και δηµοσιότητα.

Παρούσες θα είναι µόνο οι οικογένειες του ζευγαριού. Η ξανθιά καλλονή, που διανύει παράλληλα και τους πρώτους µήνες της εγκυµοσύνης της, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές µε τον άνδρα της ζωής της.

45

Αξίζει να σηµειωθεί ότι το ζευγάρι δεν έχει ακόµη αποφασίσει αν θα πραγµατοποιήσει πολιτικό ή θρησκευτικό γάµο. Όλα θα κανονιστούν µόλις γυρίσουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Πρόσφατα οι δυο τους µετακόµισαν στο νέο τους σπίτι στα νότια προάστια, και συγκεκριµένα στην περιοχή της Βούλας. Το ζευγάρι είναι µαζί τα τελευταία τρία χρόνια και η παρουσιάστρια δεν αποχωρίζεται λεπτό το µονόπετρο µε το οποίο της έκανε πρόταση ο αγαπηµένος της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε µιλήσει πρώτη φορά σε τηλεοπτική εκποµπή ανοιχτά για τον δεσµό της, αναφέροντας µάλιστα πως ο λόγος που επιβεβαίωσε τη σχέση της είναι γιατί νιώθει και περνάει ωραία µε τον άνθρωπό της.

«Αν κάναµε αυτή τη συζήτηση έναν χρόνο πριν, θα σου έλεγα “αποκλείεται να κάνω αυτή τη συζήτηση τώρα”. Κάποια πράγµατα, όµως, είναι τελείως καινούργια και πρωτόγνωρα για µένα, όπως και κάποια συναισθήµατα. Τα πράγµατα κυλούν από µόνα τους και βγαίνουν αβίαστα. Οπότε, ναι, επειδή έχω κάποια επικοινωνία µε τον κόσµο στα social media, επέλεξα να το επιβεβαιώσω µε τον τρόπο µου. Έτσι ένιωσα. ∆εν ξέρω γιατί… Είναι πολύ καινούργιο για µένα. Μ’ αρέσει… ∆εν συγκατοικούµε, δεν έχω αφήσει το σπίτι µου. Αλλά, όπως όλοι οι άνθρωποι, πολλές µέρες κοιµόµαστε µαζί. Έχω ζεσταθεί λίγο, γιατί είναι η πρώτη φορά που τοποθετούµαι έτσι και η πρώτη φορά που µιλάω για µια σχέση. Έχετε µια βεντάλια, κάτι; ∆εν έχω µιλήσει ποτέ, είναι η αλήθεια», είχε δηλώσει η αγαπηµένη παρουσιάστρια.

Σε στενό οικογενειακό περιβάλλον και χωρίς κάμερες θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης το ζευγάρι



*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 20/8