Λίγες μέρες πριν από τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και πέρασε το κατώφλι του χειρουργείου.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θέλησε αποκαλύψει περεταίρω λεπτομέρειες, ωστόσο ευχαρίστησε μέσω social media την μέλλουσα σύζυγό του και το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

«Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα για τις άπειρες ευχές σας και τα μηνύματα στήριξης σε μια ακόμα δύσκολη στιγμή που θα περάσει. Το ξαφνικό χειρουργείο πήγε εξαιρετικά και σύντομα θα μπορέσω να σταθώ και πάλι στα πόδια μου», ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, στο πρώτο του μήνυμα από το νοσοκομείο.

Κανονικά στη Λεμεσό

Στη συνέχεια της ανάρτησής του, ευχαρίστησε την αγαπημένη του και ξεκαθάρισε πως ο γάμος τους θα γίνει κανονικά στις 28 Αυγούστου στη Λεμεσό, καθώς μέχρι τότε, οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως θα έχει επανέλθει.

«Το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε αυτόν τον άγγελο που μου έστειλε ο Θεός και δεν ξεκόλλησε ούτε λεπτό από δίπλα μου.  Υ.Γ. Τα προγνωστικά λένε ότι μέχρι το γάμο μας θα έχω αναρρώσει πλήρως», τόνισε στην ανάρτησή του.