Τα 70ά γενέθλιά του γιόρτασε στις 6 Αυγούστου ο Λάκης Γαβαλάς, παρέα με αγαπημένα του πρόσωπα στην Πάρο. Μεταξύ των φίλων του που έδωσαν το «παρών» και διασκέδασαν μέχρι το πρωί, ήταν η ηθοποιός Δανάη Παππά με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, οι οποίοι μάλιστα ανέβασαν στα social media, βίντεο από τη βραδιά.

Ο γνωστός σχεδιαστής χάρηκε με την ψυχή του το πάρτι και έκλεψε την παράσταση με τα χρυσά του κοσμήματα και το μαύρο του outfit. Μάλιστα, χόρεψε ξέφρενα με τη Δανάη Παππά, η οποία λατρεύει επίσης τον χορό.

Ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος είναι πολύ ενεργός στα social media ανέβασε στα stories του ένα βίντεο στο οποίο ντυμένος στα λευκά χορεύει τη «Λίμνη των κύκλων». «Είμαι ένας κύκνος;», έγραψε στο ποστ του.









Το μήνυμά του

Νωρίτερα, είχε γράψει στο Instagram: «Το αντίθετο της αχαριστίας είναι η ευγνωμοσύνη. Αυτό νοιώθω σήμερα στα plus 70 και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τους φίλους μου τους κοντινούς μου ανθρώπους, αλλά και οοολους όσους με περιβάλουν με τόση αγάπη είτε προσωπικά είτε με μηνύματα, εκφράζοντας έτσι την αγάπη τους για έμενα. Στο πέρασμα μου φτάνοντας στα 70 επέτυχα δικαιώθηκα, απέτυχα, τιμωρήθηκα, επανήλθα, παρόλο που κάποιοι άνθρωποι αμφισβητούν όλα αυτά εγώ είμαι εδώ πιο δημιουργικός από ποτέ γιατί αυτό ξέρω να κάνω καλά εγώ όμως αγαπώ ακόμη κι αυτούς που για οποιοδήποτε λόγο αφήνουν ένα κενό αμφισβήτησης για την προσωπικότητα και υπόστασή μου».