Η μοναδική ομορφιά της χώρας μας, σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες, τα γαλαζοπράσινα νερά και τις ξεχωριστές γευστικές απολαύσεις έκαναν τους stars να τιμήσουν τα νησιά μας και να κάνουν την καλύτερη διαφήμιση. Και έχουμε και συνέχεια

Μόνικα Μπελούτσι – Πάρος

Η Ιταλίδα σταρ εθεάθη για ακόμα ένα καλοκαίρι στο αγαπημένο της νησί. Σύμφωνα με φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η 58χρονη Μόνικα Μπελούτσι χαλάρωνε σε εστιατόριο του κυκλαδίτικου νησιού μόνη της. Φέτος, μαζί της βρισκόταν και η 17χρονη κόρη της Ντέβα Κασέλ με τον σύντροφό της, Λούκα Σαλάντρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Luca (@lucasalandra)


Έλον Μασκ – Μύκονος

Βουτιές στο νησί των Ανέμων απόλαυσε πρόσφατα ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας μαζί με την παρέα του. Οι φωτογραφίες του από τη Μύκονο έγιναν viral, με τους χρήστες του διαδικτύου να του προτείνουν να βάλει αντηλιακό…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλον Μασκ νοίκιασε βίλα στο Τουρλό, αλλά και πολυτελή θαλαμηγό για να επισκεφθεί το νησί της Δήλου.



Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – Σύρος

Κάτω από άκρα μυστικότητα έφτασε στη χώρα μας και η σταρ του Sex & The City. Το Πρώτο Θέμα εξασφάλισε μερικά στιγμιότυπα από την πρόσφατη επίσκεψη της διάσημης ηθοποιού στη Σύρο με τα δύο παιδιά της. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ταξίδεψε με το… πλοίο της γραμμής και ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάλαβαν ποια είναι.


Ιζαμπέλ Γκουλάρτ – Μύκονος

Αναμφίβολα, το νησί των Ανέμων αποτελεί αγαπημένο προορισμό του top model, καθώς κάθε καλοκαίρι πλημμυρίζει το instagram της με στιγμιότυπα. Γι’ ακόμα μία φορά, συνοδευόταν από τον αγαπημένο της, Kevin Trapp, με τον οποίο πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές.

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ δεν παρέλειψε όμως να αναρτήσει και hot φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη!



Νικόλ Σέρζινγκερ – Μύκονος/Σαντορίνη

Και η εκρηκτική τραγουδίστρια τίμησε για ακόμα ένα καλοκαίρι τη χώρα μας. Μετά το σύντομο πέρασμα από τη Σαντορίνη, όπου απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα, έκανε στάση στη Μύκονο. Εκεί απόλαυσε την παρέα της Μαρίνας Βερνίκου, με την οποία διατηρεί στενή φιλία τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τις εντόπισε από κοινού σε βόλτα τους στα Ματογιάννια.


Πολ ΜακΚάρτνεϊ – Μύκονος

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ ταξίδεψε στη Μύκονο με την οικογένειά στα τέλη Ιουνίου και εκεί γιόρτασε τα 80ά του γενέθλια. Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής μουσικός των Beatles βρέθηκε στο νησί των Ανέμων με τη σύζυγό του, Νάνσι Σέβελ, τις κόρες του, Στέλλα και Μαίρη, αλλά και τα εγγόνια του, Άρθουρ και Έλιοτ.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ είχε επισκεφθεί ξανά τη Μύκονο το 2018.



Τρίσταν Τόμσον – Μύκονος

Ο μπασκετμπολίστας του NBA εθεάθη να διασκεδάζει σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού περιτριγυρισμένος από όμορφες θηλυκές υπάρξεις, πριν από μερικές ημέρες. Ο πρώην σύντροφος της Κλόε Καρντάσιαν έφτασε με lear jet στη Μύκονο και λίγο μετά ανακοινώθηκε ότι με την Αμερικανίδα επιχειρηματία θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς μέσω παρένθετης μητέρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv)


Μάτζικ Τζόνσον – Αθήνα/Σαντορίνη/Μύκονος/Ζάκυνθος

Γοητευμένος από την Ελλάδα δήλωσε ξανά ο θρύλος του NBA, ο οποίος γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι διαφήμισε συνεχώς την Ελλάδα με αναρτήσεις του στα social media.

Μαζί με την σύζυγό του, Κούκι, ο 67χρονος πρώην καλαθοσφαιριστής βρέθηκε στη Σαντορίνη, όπου έκανε και τις βουτιές του στο απέραντο γαλάζιο από την κουπαστή της θαλαμηγού του. Έπειτα έκανε ένα πέρασμα και από τη Μύκονο, ενώ δεν παρέλειψε να ταξιδέψει και στο Ιόνιο πέλαγος και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο.




Τζέιμς Φράνκο – Μύκονος

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στο κυκλαδίτικο νησί. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο υποψήφιος για Όσκαρ και βραβευμένος με δυο Χρυσές Σφαίρες ηθοποιός έχει στο πλευρό του την σύντροφό του Ιζαμπέλ Πάκζαντ.

Ο Τζέιμς Φράνκο προσπαθούσε να περάσει απαρατήρητος από τα Ματογιάννια, ωστόσο η κάμερα του Mykonos Live Tv τον εντόπισε…


Σκοτ Ίστγουντ – Μύκονος

Ο γιος του, Κλιντ Ίστγουντ επίσης ψήφισε Μύκονο για το φετινό καλοκαίρι. Ο 36χρονος ηθοποιός του θρύλου του κινηματογράφου επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του και ειδικό ευεξίας, Μάντι Σερβιέντε.