Η Βικτόρια Μπέκαμ αναβίωσε το ένδοξο παρελθόν της ως ποπ σταρ «Posh», καθώς η Βρετανίδα καλλονή απαθανατίστηκε από τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπέκαμ να τραγουδάει την επιτυχία των Spice Girls του 1997 «Stop».

«Karaoke βραδιά με τη μία και μοναδική Posh Spice 🖤@victoriabeckham @spicegirls 🖤», έγραψε ο σύζυγος της, στη λεζάντα για το κλιπ με τη Βικτόρια Μπέκαμ να τραγουδά το γνωστό κομμάτι με μαύρο outfit, που περιλάμβανε μακριά φούστα, κοντό τοπ και ζακέτα. Μιμήθηκε, επίσης, τη χορογραφία από το πρωτότυπο μουσικό βίντεο.



Καθώς ερμηνεύει, άλλοι φαίνονται να χορεύουν στο παρασκήνιο.














«Μόνο για σένα David!!! X», σχολίασε η Βικτόρια Μπέκαμ στην ανάρτηση, με αποτέλεσμα η συνάδελφός της Spice Girl, Mel C, να σχολιάσει: «Χαίρομαι που σε βλέπω να παίρνεις προβάδισμα στις πρόβες! 😘😂.»

Το βρετανικό ποπ συγκρότημα των Spice Girls επέστρεψε στη μουσική σκηνή το 2019, επανενωμένο, κάνοντας μια μεγάλη περιοδεία. Ωστόσο η Βικτόρια Μπέκαμ -η πρώην Posh Spice- δεν συμμετείχε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Φυσικά με αυτό το καραόκε, οι θαυμαστές ζητούν για άλλη μια φορά από τη σχεδιάστρια μόδας να κάνει επανένωση με τις Spice Girls.

«Σας θέλουμε πίσω ❤️ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ !!! 🤩🤩🤩», έγραψε ένας θαυμαστής, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Spice Girls 2023 reunion tour παρακαλώ 🙏 @victoriabeckham".

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βικτόρια Μπέκαμ είναι γνωστή και ως posh Spice χάρη στο αυστηρό της ύφος και τη συνήθειά της να μη χαμογελάει, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι (ευτυχώς) πάντα έτσι.