Ποιος μπορεί να τον πιστέψει;

Πάντως στη φωτογραφία διακρίνεται ο Dan Bilzerian που είναι τακτικός επισκέπτης Μυκόνου, ντυμένος γαμπρός με μια όμορφη κυρία με λαδί φόρεμα που κρατά μια όμορφη ανθοδέσμη να ανεβαίνουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας κάπου στη Γαλλική Ριβιέρα.

Στη λεζάντα δεν υπάρχει λέξη για γάμο, γράφει απλά «επιτέλους τα κατάφερα», αλλά αλλά υποτίθεται ότι η φωτογραφία μιλά από μόνη της. Μόνο είναι ταγκαρισμένη η τοποθεσία της λήψης της και πάλι σε ένα γενικότερο πλαίσιο: «Γαλλική Ριβιέρα».

Όσο για τα σχόλια; Ο καθένας είχε κάτι διαφορετικό να πει κάτω από τη φωτό του γαμπρού Dan Bilzerian.

Aπό σχόλια του τύπου «επιτέλους φόρεσες παντελόνι» αφού συνήθως κυκλοφορεί με μαγιό, μέχρι άλλα που γράφουν απλά «αποκλείεται», «ψέματα» και «δεν υπάρχει περίπτωση, αδερφέ». Άλλοι χρήστες του Instagram έκαναν σχόλια όπως «δόξα τω Θεώ, λιγότερος ανταγωνισμός» και «συγχαρητήρια που πας σε γάμο».

Η πιο πιθανή θεωρία θέλει τον Dan Bilzerian να παρίσταται στο γάμο κάποιου άλλου και να απολαμβάνει την ευκαιρία να τρολάρει θεαματικά τους 32,9 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram.


Αλλά ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πάντως ότι όντως ο "Βασιλιάς του Instagram" παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό και ότι αυτή ήταν απλά η επιβεβαίωση.

Πάντως στο προφίλ του στο Instagram, με εξαίρεση αυτή την τελευταία φωτό του υποτιθέμενου γάμου, συνεχίζει στο ίδιο στιλ αναρτήσεων, με πολλές γυναίκες γύρω του, να προκαλεί ασύστολα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο στο Instagram: