Λίγες ώρες μετά την είδηση για το unfollow στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τα δεκάδες δημοσιεύματα περί χωρισμού, το βράδυ της Τρίτης 12/7 η Ιωάννα Τούνη έκανε τη νέα της ανάρτηση, φανερά ενοχλημένη με όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή.

«Εγώ δεν είμαι και πολύ καλά στην υγεία μου από χθες το πρωί, όπως είπα και με το στόρι μου. Τώρα λίγο συνήλθα και είμαι λίγο καλύτερα. Είμαι σπίτι όλη μέρα και προσπαθώ να συνέλθω, δεν ξέρω αν φαίνεται από τον έρπη και απ΄όλα τα πράγματα βγάζω συνέχεια. Και εν τέλη, οι κακές σκύλες δεν παθαίνουν τίποτα, οπότε σίγουρα δεν θα πάθω κι εγώ», είπε αρχικά για την υγεία της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου με τους συνεργάτες της στην εκπομπή Love It θέλησαν να σχολιάσουν τα όσα δήλωσε η Ιωάννα Τούνη, με την παρουσιάστρια να τονίζει πως η γνωστή influencer δημιουργεί μια ανισορροπία με την στάση της.

«Στις περιπτώσεις αυτές, που πρόσωπα όπως η κοπέλα, μοιράζονται πράγματα από την ζωή τους και γενικά ακόμα και για ψύλλου πήδημα μοιράζεται πράγματα από την ζωή της, εκεί δημιουργείς μία ανισορροπία. Δεν υπάρχουν διακριτά όρια γιατί εσύ δεν έχεις θέσει όρια και δεν τα έχεις καταστήσει κατανοητά στον κόσμο που σε ακολουθεί. Όταν δεν έχεις βάλει όρια, δεν μπορείς να επαναλάβεις το ίδιο πράγμα. Στα δικά μου μάτια το να μοιράζεσαι τα πάντα και είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει, σε κάνει να μην μπορείς εύκολα να μαζέψεις την κατάσταση και να περιμένει οι άλλοι να μην μπουν και να ασχοληθούν στην κατάσταση αυτή. Αν δεν βάζεις όρια στους άλλους, κάποιος θα παρεκτραπεί», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.