Η Κατερίνα Καινούργιου εντυπωσίασε στο γάμο όπου κουμπάρος ήταν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, στον οποίο εμφανίστηκε με πράσινο μάξι φόρεμα. Το ζευγάρι, όπως είχε αποκαλύψει η «ON time», αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του. Κι έτσι μετά το ταξίδι στη Ρώμη εμφανίστηκαν μαζί και σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού, όπου κουμπάρος ήταν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Το ζευγάρι δεν φωτογραφήθηκε μαζί αλλά ανέβασαν και οι δύο φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν από μερικές ημέρες η παρουσιάστρια είχε κάνει την εμφάνισή της στον οίκο της σχεδιάστριας μόδας Mαρίας Κονίδη.

Εκεί η Κατερίνα Καινούργιου είχε μιλήσει και για το νυφικό της. «Με βλέπει συνέχεια ο κόσμος εδώ και σου λέει ράβει το νυφικό της... Ποιο νυφικό, εδώ μου ‘ραψες το μπλε που έγινε πανικός, ετοιμαζόμαστε για το κουμπαρίστικο που θα παντρέψω τη Μάιρα… το νυφικό θα αργήσει φίλη, ράβε κουμπαρίστικα», είπε με χιούμορ τότε η Κατερίνα Καινούργιου, εννοώντας το γάμο που έγινε κουμπάρος ο αγαπημένος της Φίλιππος Τσαγκρίδης. Η Καινούργιου έδωσε το «παρών», συνοδευόμενη από τον αδελφό της, και έβαλε και το φόρεμα… το κουμπαρίστικο, που της έφτιαξε η Μαρία Κονίδη.

Να θυμίσουμε ότι ο Φίλιππος Τσαγκρίδης γνωρίστηκε με την Κατερίνα Καινούργιου το 2019 μέσω κοινού τους φίλου και γρήγορα έγιναν ζευγάρι. Ο επιχειρηματίας και εγγονός του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου είναι πιο «κλειστός» όσον αφορά στις συνεντεύξεις που δίνει, και μάλιστα δεν είναι και ιδιαίτερα ενεργός στα social media και το Instagram.

Η Κατερίνα Καινούργιου, από την άλλη, έχει αναφερθεί πολλές φορές σε εκείνον μέσα από την εκπομπή της, ενώ σε συνέντευξή που είχε δώσει στο «Καλό Μεσημεράκι» είχε μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια για τον Φίλιππο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι πάρα πολύ καλό παιδί και ο καλύτερος άνθρωπος που έχει γνωρίσει.

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης έμεναν μαζί και είχαν και ένα σκυλάκι, το οποίο μετά το χωρισμό τους αποχωρίστηκε η παρουσιάστρια, αφού ο Φίλιππος το πήρε μαζί του. Ωστόσο, πριν από περίπου ένα μήνα αποφάσισαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ONTIME