Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει, και αυτό ισχύει για την περίπτωση τόσο της Χάιντι Κλουμ και της κόρης της Λένι, όσο και για την Μόνικα Μπελούτσι και την κόρη της Ντέβα Κασέλ.

Η καλλονή κόρη της Χάιντι Κλουμ

Η 18χρονη Λένι περπάτησε στην επίδειξη μόδας του οίκου Dolce & Gabbana στη Σικελία το βράδυ του Σαββάτου και η Χάιντι Κλουμ δε θα μπορούσε παρά να είναι μια περήφανη μητέρα. Το 49χρονο πρώην σούπερ μόντελ ανέβασε στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ξεχωριστή μέρα, καθώς συνόδευσε την κόρη της στα παρασκήνια για ηθική υποστήριξη.



Περήφανη μητέρα η Χάιντι Κλουμ

Όσο για την κόρη της, έδειχνε εντυπωσιακή με ένα μαύρο κορσέ μπούστο, το οποίο φορούσε πάνω από μια δαντελένια μπλούζα και μια σατέν μίνι φούστα. Το λουκ ολοκλήρωσε με μαύρο καλσόν και ένα μεγάλο σκουλαρίκι με σταυρό που ήταν διακοσμημένο με μαργαριτάρια. Μητέρα και κόρη ήταν αχώριστες, με την Χάιντι Κλουμ να γράφει στη λεζάντα μιας φωτογραφίας: «Καλή τύχη μωρό μου».




Η «θεά» Χάιντι Κλουμ

Φυσικά, λαμπερή και απαστράπτουσα ήταν και το διάσημο μοντέλο, με μια ημιδιαφανής φόρμα Dolce & Gabbana, η οποία ήταν καλυμμένη με «εκατοντάδες κοσμήματα κεντημένα στο χέρι».

Ο πολυτελής οίκος μόδας γιόρτασε την 10η επέτειο της Haute Couture Alta Moda με ένα μοναδικό σόου μπροστά από τον καθεδρικό ναό των Συρακουσών στη Σικελία. Η Χάιντι Κλουμ καθόταν στην πρώτη σειρά μαζί με άλλες σταρ, όπως η Μαράια Κάρεϊ, η Σάρον Στόουν, η Έλεν Μίρεν και η Λουπίτα Νιόνγκο.



Στιγμιότυπο από την επίδειξη μόδας

Μητέρα και κόρη ξαναβρέθηκαν αργότερα στο φανταχτερό after party της επίδειξης, όπου δείπνησαν στην ύπαιθρο. Η Λένι, την οποία πατέρας είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας Φλάβιο Μπριατόρε, αλλά την ανέθρεψε ο πρώην σύζυγός της Χάιντι Κλουμ, Σιλ, φόρεσε για την περίσταση ένα μίνι φόρεμα με παγιέτες. Ο χώρος ήταν διακοσμημένος με ένα μπλε και λευκό μπαρόκ θέμα με μεγάλα κρεβάτια διαθέσιμα για χαλάρωση, κάτι φυσικά, που φρόντισε να εκμεταλλευτεί η Χάιντι Κλουμ.





Περήφανη μητέρα η Μόνικα Μπελούτσι για την Ντέβα Κασέλ

Στην ίδια επίδειξη στην πασαρέλα ως μοντέλο περπατησε και η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ.

Η Ντέβα Κασέλ φόρεσε ένα φόρεμα με κορσέ από τούλι, κεντημένο με δαντέλα, κρύσταλλα και πέρλες. Ανάμεσα στους πολλούς θεατές, ο φίλος της Luca Salandra, επίσης μοντέλο, τη φωτογράφιζε συνεχώς με το κινητό του. Κομψή με το μαύρο παντελόνι της, η Μόνικα Μπελούτσι ενθάρρυνε επίσης την κόρη της από την πρώτη σειρά.