Για τη βαθιά του πίστη στον Θεό μίλησε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αποστολάκης στην εκπομπή Love it.

«Η πίστη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα στον καθένα. Το “πιστεύω με τον δικό μου τρόπο” δεν είναι προσωπικό. Υπάρχει συγκεκριμένη γραφή για το πώς πιστεύεις. Αν βγω και πω “πιστεύω στον Θεό” τη “σκοτεινή δύναμη” δεν την ενοχλεί αυτό το πράγμα. Αν βγω και πω “πιστεύω στον Ιησού Χρηστό”… θα πουν “κάπως πυροβολημένος είναι αυτός. Κάτι του έτυχε, κάτι του συνέβη”» είπε ο ηθοποιός αρχικά.

«Εγώ λοιπόν σου λέω ότι ο δικός μου δρόμος είναι ένας δρόμος ψαξίματος που τον ζήτησα. Πήγα να διαβάσω το Ευαγγέλιο 29 φορές και τις 29 νύσταζα και το έκλεισα. Δεν ήμουν έτοιμος να το κάνω».

«Σε αυτό με οδήγησε ότι η ψυχή μου είχε κορεστεί από τον πλεονασμό της υποκριτικής ζωής. Τώρα η υποκρισία των άλλων δεν με ενδιαφέρει ενώ πριν την έβαζα μέσα μου κι έκανα κι εγώ το ίδιο για να μπορέσω να επιβιώσω. Παίρνουμε χάπια γιατί θέλουμε να έχουμε δίκιο. Σταμάτησα να θέλω να έχω δίκιο όταν ενστερνίστηκα τον λόγο του Χριστού».

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος με καταλαβαίνει αλλά ποιον καταλαβαίνω εγώ. Δεν κρίνω κανέναν για καμία του πράξη γιατί βλέπω ότι η η ζωή είναι φτιαγμένη για λάθη. Αν ψάχνεις το δίκαιο σε αυτή τη ζωή έχεις χάσει».