Σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο MEGA ο μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε για την καριέρα του, τον ρόλο του έρωτα στη ζωή του και την απόφασή του να μην γίνει πατέρας.

 «Το πρώτο τουπέ ήρθε γύρω στα 30, στην πρώτη επιτυχία. Κράτησε πολύ λίγο. Το ότι δεν κράτησε σχεδόν καθόλου οφείλεται πάντα στη Λίνα Νικολακοπούλου, γιατί έβαζε πάντα τον πήχη πιο ψηλά και μας έβαζε άλλο στοίχημα».

«Όσοι με ξέρουν καλά και δεν παίρνουν υπόψιν τις πιθανές εκρήξεις ή συμπεριφορές κατά καιρούς, ξέρουν ότι από πίσω κρύβεται ένα 10χρονο παιδί», συμπλήρωσε.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στη συνέχεια αναφέρθηκε στον έρωτα: «Δεν είναι ο έρωτας η βενζίνη; Δεν με πιλατεύει το πάθος. Αν δεν έχω μία κινητοποίηση συναισθηματική δεν έχω όρεξη για τίποτα. Ο έρωτας είναι βρωμόπαιδο. Δεν είναι για να φέρεται καλά, είναι για να αναστώνει. Δεν τα πήγαμε άσχημα με τον έρωτα».

 Μίλησε για την απόφασή του να μην κάνει παιδιά: «Δεν ήμουν τέτοια πάστα. Δεν θα πέρναγε καλά το παιδί. Πιθανόν είμαι πολύ εγωιστής, δεν ήθελα να αφήσω το παιδί Σταμάτης», είπε αλλά πρόσθεσε πως αν είχε παιδί θα ήθελε να είναι κορίτσι.




Ο συνθέτης δήλωσε στο MEGA πως στις σχέσεις του έχει ταλαιπωρηθεί από άντρες και γυναίκες, ενώ ένα από τα τραγούδια που αγάπησε φέτος ήταν το «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα. Ακόμη, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, λέγοντας πως αξίζει τον κόπο να χτίσεις ένα μυθιστόρημα με μία τραγουδίστρια σαν κι εκείνη.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι όταν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμηνεύει τον «Άδωνι» παραβλέπει την λέξη χοντρή από τη φράση «που πηγαίνει και μία χοντρή νευρικιά Κυριακή να της φύγει το στρες». Ο ίδιος δήλωσε πως «έχει δικαίωμα να είναι χοντρή και όπως της γουστάρει. Άλλο να πεις έναν άνθρωπο «είσαι χοντρή μwρή» και άλλο να την αναφέρεις στο τραγούδι σου».