Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται ότι ζουν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά.

Ο ποδοσφαιριστής, μετά το τέλος του Survivor, προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, έχοντας ως προτεραιότητα την αγαπημένη του, με την οποία ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησιάς.

Η δημοσιογράφος, όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, προετοιμαζόταν πυρετωδώς για το μυστήριο και μάλιστα βρήκε και το νυφικό που θα φορέσει.

Οι δυο τους ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου, καλεσμένοι στο «Όλα Γκουντ» και αποκάλυψαν ότι θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου το φθινόπωρο, δίχως να είναι ακόμα γνωστή η ημερομηνία.

Κουμπάροι θα είναι οι Κώστας Φραγκολιάς με τη Δώρα Πατσιώτη και οι δύο συμπαίκτες του Άρη στο Survivor, ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Όσον αφορά στις φήμες που τον ήθελαν να φλερτάρει με τη Σοφιάννα στο ριάλιτι επιβίωσης, είπε ότι μάζεψε off camera τους παίκτες του Survivor και ζήτησε να πουν αν έχουν δει οτιδήποτε περίεργο, καθώς «δεν ήρθα στο παιχνίδι ούτε για να καταστρέψω τη ζωή μου, ούτε το όνομά μου, ούτε τη γυναίκα μου ούτε κανέναν».

«Τους ρωτάω έναν – έναν και δεν μου λέει κανείς ‘’ναι, έχω να πω αυτό και αυτό’’. Και φτάνοντας στον Κωνσταντίνο, που ήταν τελευταίος στη σειρά, μου λέει ότι ‘’Άρη μου, ξέρεις πως είμαι εγώ σαν τύπος, τα έχω πει όλα αυτά στα κιου μου τρολαριστικά’’. Και του λέω ‘’Κωνσταντίνε μου τρολάρεις στο όνομα το δικό μου και της οικογένειάς μου και του γάμου μου, τη ζωή τη δική μου;», σημείωσε χαρακτηριστικά.