Οι «Άγριες Μέλισσες» αποχαιρέτησαν οριστικά το κοινό και το τηλεοπτικό «Διαφάνι» μετά τρία χρόνια επιτυχίας. Το φινάλε είχε αίσιο τέλος για τις αδερφές Σταμίρη ενώ ο Δούκας Σεβαστός έπεσε νεκρός από τον Ακύλλα, ώστε να σώσει την Ελένη και το νεογέννητο κοριτσάκι της.

Ο Μελέτης σκοτώνει τον Ακύλλα, παραδίδεται και οδηγείται στο απόσπασμα.

Η «Μυρσίνη», παθαίνει εγκεφαλικό μετά το θάνατο του συζύγου της ενώ μετά από χρόνια πεθαίνει από ένα δεύτερο εγκεφαλικό έχοντας δίπλα όμως, τα παιδιά της.

Η έκπληξη της επανεμφάνισης

Η σειρά επιφύλασσε μια έκπληξη όμως, στο τηλεοπτικό κοινό. Η «Θεοδοσία» των «Άγριων Μελισσών» και η αγαπημένη «Αργυρώ» του «Σασμού», κατά κόσμο Χριστίνα Χειλά Φαμέλη επέστρεψε μετά από ένα χρόνο στην αγαπημένη σειρά.

Η «Θεοδοσία» ήταν από τις πιο αγαπητούς ρόλους στον πρώτο και στο δεύτερο κύκλο της σειράς, έτσι το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να την ξαναδεί στο τελευταίο επεισόδιο σε μια σκηνή, η οποία συζητήθηκε πολύ στο Twitter.

Συγκεκριμένα, η «Θεοδοσία» επέστρεψε ως Νέμεσις για την Μυρσίνη και τις αμαρτίες της. Η Μυρσίνη βρίσκεται στο νοσοκομείο και η Θεοδοσία εμφανίζεται ως παραίσθηση για να την τιμωρήσει.

Δείτε πως το Twitter αποθεώνει τη συγκεκριμένη σκηνή: