Στα παρασκήνια του τελευταίου «Καλό Μεσημεράκι» συνάντησε η κάμερα του «Love it» την Καλομοίρα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για την προσωπική κι επαγγελματική της ζωή και αναφέρθηκε στα παιδιά της και στο γεγονός πως δεν έχουν καταλάβει ακόμα ποιο είναι το επάγγελμά της.

«Συγκινούμαι πάρα πολύ. Μου έχει λείψει η Ελλάδα και χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι εδώ” είπε αρχικά η Καλομοίρα για την επιστροφή της στην Ελλάδα και πρόσθεσε: "Μου έχει λείψει η επαφή μου με τον κόσμο».

Αναφερόμενη στα τρία παιδιά της εκμυστηρεύτηκε: «Τα παιδιά μου τώρα μεγαλώνουν. Δεν έχουν πάνες και τέτοια πράγματα. Αυτή η φάση δεν είναι αστεία. Νιώθω ωραία που μεγαλώνουν. Τώρα με είδαν στην τηλεόραση πρώτη φορά. Δεν ξέρουν. Δεν με έχουν δει. Δεν έχουν καταλάβει. Μου λένε 'θα είσαι στην τηλεόραση;'. Το είπα χθες στη μαμά μου 'Να τους έχεις μπροστά να με δούνε' γιατί έλειπα και θέλω να ξέρουν γιατί έλειπα. Και ότι η μαμά δουλεύει».

Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισε με τα παιδιά της; Η Καλομοίρα απάντησε: «Αλλάζει το σώμα σου. Αλλάζουν οι ρυθμοί σου. Είχα έναν φόβο ότι δεν θα ξανακοιμηθώ. Από τον φόβο μου το βράδυ τους τσέκαρα συνέχεια αν έπαιρναν ανάσα. Είναι όμορφες στιγμές αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά που είσαι κουρασμένη συνέχεια και χάνεις λίγο τον εαυτό σου».

«Με βοηθάνε οι μαμάδες. Να 'ναι καλά η γιαγιά Λένη και η γιαγιά Λούλα. Είναι σημαντικό. Είναι ένας λόγος που δεν μετακομίζω εδώ. Οι γιαγιάδες και οι παππούδες είναι εκεί. Να αφήσω τα παιδιά να μην έχουν τους πιο σημαντικούς ανθρώπους γύρω τους να κάνω καριέρα δεν γίνεται” υπογράμμισε η Καλομοίρα στο "Love it».