Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
josephine
Lifestyle

Josephine: Τί απαντά για το περιστατικό με τον νεαρό στα Mad VMA - «Δεν θα μίλαγα άσχημα σε κάποιον που ήταν εκεί για να βγάλει το ψωμί του»

Η Josephine θέλησε να δώσει τη δική της εξήγηση για ό,τι συνέβη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ιδιαίτερα «επεισοδιακή» ήταν η φετινή απονομή των Mad Video Music Awards, καθώς δεν ήταν λίγα τα γεγονότα που έγιναν viral.

Ένα από τα highlights που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ήταν το βίντεο, στο οποίο τόσο η Josephine, όσο και ο Γιώργος Αρσενάκος φαίνεται να σπρώχνουν έναν νεαρό που κουβαλούσε νερά για τους καλλιτέχνες στο VIP Section.

Έτσι, με αφορμή τη χθεσινοβραδινή τηλεοπτική προβολή των βραβείων, η Josephine θέλησε να δώσει τη δική της εξήγηση για ό,τι συνέβη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Καλησπέρα παιδιά. Μόλις μπήκα στο σπίτι μου. Είχα μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και ψυχοφθόρα.Έχω λάβει πάρα πολλά θετικά αλλά και αρνητικά μηνύματα σχετικά με το περιστατικό που έγινε στα Mad VMA και θέλω λίγο να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το θέμα.

Σχετικά με αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες και να καταλάβετε και τη δική μας πλευρά. Ξεκινώντας θέλω να πω ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί για να βγάλει το ψωμί του.

Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη τη στιγμή έτυχε να γίνεται η απονομή του βραβείου μου.

Θέλω να ξανατονίσω λοιπόν ότι δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος. Αν ήταν κάποιος άνθρωπος που ήταν εκεί για το μεροκάματο, ήταν ο άνθρωπος που ήταν στην κάμερα που ήταν πάνω από έξι ώρες όρθιος και έπρεπε να έχει ένα καθαρό πλάνο γιατί πέρα από ένα Live ήταν και ένα τηλεοπτικό  show» λέει στο βίντεό της και συμπληρώνει:

«Χαίρομαι που η σχέση μας βασίζεται στην ειλικρίνεια και θα αρκεστώ λέγοντάς σας πως στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη και να λειτουργώ με ταπεινότητα. Δώστε φως και θα σας επιστραφεί», σημείωσε η τραγουδίστρια.

View this post on Instagram

A post shared by JOSEPHINE (@josephinewendel)