Δηλώσεις παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση, αλλά και τον τρόπο, με τον οποίο αντιλαμβάνεται το κοινό τα μηνύματα πίσω από αυτή. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

«Η παράστασή μας είναι στημένη πάνω σε μία γενικότερη εξωστρέφεια. Μια παιχνιδιάρικη διάθεση, χωρίς όμως να θυμίζει παιδική χαρά, με την έννοια του χαβαλέ. Σιχαίνομαι απίστευτα τον χαβαλέ», είπε αρχικά και σχετικά με το αν έχει άγχος, απάντησε: «Δεν έχω άγχος ποτέ και για τίποτα, γιατί είμαι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένος».

Στη συνέχεια, αναφορικά με το πώς βλέπει την παράσταση ένας θεατής, δήλωσε: «Ο καθένας βλέπει αυτό που του αξίζει. Όσοι βλέπουν ανοησίες είναι ίδιοι με αυτό που βλέπουν. Το αν είναι κάποιος χοντρός κλπ στη σάτιρα, είναι τα εύκολα αστεία. Είναι της παρέας, αυτό που λέμε σχολικά αστεία. Η κωμωδία ασχολείται με συμπεριφορές, όχι με πρόσωπα. Δεν μας ενδιαφέρει να σατιρίσουμε αδυναμίες ανθρώπινες, είναι πολιτικό θέατρο. Τους ψευτολαϊκούς τους καταλαβαίνουμε μετά από χρόνια».

«Στην Ελλάδα θα περάσουν πιο πολλά χρόνια από το κανονικό βέβαια. Απλώς τους καταλαβαίνουμε. Το καλό με την Ελλάδα είναι ότι όταν καταλάβει τον ψεύτη, τον καταλαβαίνει μια και καλή. Είναι αυτός που λέει αυτό που θέλουμε να ακούσουμε. Αυτός που θέλει να κολακέψει τις προθέσεις των άλλων», συμπλήρωσε.

Τέλος, ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον. Ωστόσο, ο Γιάννης Μπέζος δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες και αρκέστηκε να πει: «Με την ΕΡΤ δεν έχω κάνει καμία κουβέντα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: