Στον Πόρο κάνουν τις βουτιές τους αυτή την περίοδο η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης, που έκλεισαν δύο χρόνια σχέσης. Το όµορφο ζευγάρι, τον δεσµό του οποίου πρώτο αποκάλυψε το «Secret» τον Αύγουστο του 2019, κάνει πολύ µετρηµένες εµφανίσεις, καθώς δεν θέλει να προκαλεί τα φλας των παπαράτσι, και µένει διακριτικά στο επιβλητικό ξενοδοχείο «Sirene Blue», το οποίο ανήκει στον γοητευτικό επιχειρηµατία.

Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας περίοδο της γνωριµίας τους, και αφού η πρώην Σταρ Ελλάς ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, ταξίδευαν πολύ συχνά στον Πόρο, ακόµα και τους χειµερινούς µήνες. Όσο για το τριήµερο του Αγίου Πνεύµατος, φυσικά το πέρασαν στο όµορφο νησί του Αργοσαρωνικού µε µεγάλη παρέα. Ανάµεσά τους και ο Γιώργος Λιάγκας, που είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλος µε τον γνωστό επιχειρηµατία.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης έπειτα από δύο χρόνια κοινής ζωής µένουν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια, όπου και εκεί κάνουν σπάνια δηµόσιες εµφανίσεις. Η σχέση τους έδειξε πως αντέχει στα δύσκολα, αφού την περίοδο της καραντίνας ήρθαν ακόµα πιο κοντά και, παρά τις δυσκολίες που αντιµετώπισαν, κατάφεραν να τις ξεπεράσουν και να καταλάβουν πως ο ένας δεν µπορεί χωρίς τον άλλον. Η παρουσιάστρια και ο 39χρονος σύντροφός της, ο οποίος είναι µέλος της οικογένειας Σκλαβενίτη (ο ιδρυτής της δυναστείας, Σπύρος Σκλαβενίτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2006, ήταν παππούς του), είναι πολύ ερωτευµένοι και, παρόλο που αρκετοί αναρωτιούνται πότε θα κάνουν το επόµενο βήµα, οι ίδιοι φαίνεται να µην αγχώνονται γι’ αυτό.

Άλλωστε, όπως «µυστικά» ξεκίνησαν τη σχέση τους, έτσι αθόρυβα θα προχωρήσουν όταν το αποφασίσουν, όπως µας µεταφέρουν άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 25 Ιουνίου 2022