Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι πλέον εκτός «Survivor», αφού δεν είχε άλλες σωµατικές αντοχές. Η καστανή καλλονή µιλάει στο «Secret» για την εµπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης. «Ηταν µια πολύ ωραία εµπειρία και πολύ δύσκολη. Ηταν ένα µοναδικό ταξίδι, που θα το ξαναέκανα. ∆εν το µετάνιωσα στιγµή, όσο δύσκολα κι αν πέρασα». Η ίδια αποκαλύπτει ότι η έλλειψη φαγητού τής προκάλεσε προβλήµατα στο στοµάχι: «Λόγω του φαγητού είχα συχνά θέµατα µε το στοµάχι µου. Με στενοχώρησε που το σώµα µου µε “άφησε” στην τελική ευθεία».

Ωστόσο, µέσα στο παιχνίδι η Βρισηίδα είχε και µια ευχάριστη περιπέτεια, που δεν είναι άλλη από το φλερτ της µε τον παίκτη Σπύρο Μαρτίκα. «Το “Survivor” µου πρόσφερε µια δυνατή φιλία και ένα ενδιαφέρον φλερτ µε τον Σπύρο Μαρτίκα. Επίσης, γίναµε φίλες µε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου», αναφέρει. Η ίδια πάντως περιµένει πώς και πώς να βγει από το παιχνίδι, για να δοκιµάσουν τη σχέση τους µε τον Σπύρο.

«Είµαι έξω και περιµένω να βγει ο Σπύρος, ενώ τον στηρίζω όσο τον επιλέγει ο κόσµος να είναι µέσα. Θα ήθελα, όταν θα βγει από το ριάλιτι επιβίωσης, να δοκιµάσουµε τη σχέση µας. Ο Σπύρος µε γοήτευσε γιατί µε είχε πολύ ψηλά και ήταν πολύ προστατευτικός µαζί µου. Και φυσικά µε γοήτευσε η εξυπνάδα του», συνεχίζει η Βρισηίδα.

Τέλος, η ίδια µας αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγµές της ζωής της. «Η πιο δύσκολη στιγµή της ζωής µου ήταν όταν γλύτωσα κυριολεκτικά από θαύµα. Είχαµε τρακάρει µε τον πρώην σύντροφό µου τότε µε µια νταλίκα και γλύτωσα από βέβαιο θάνατο. Είχα πεταχτεί από το παρµπρίζ και είχα βρεθεί απέναντι στον δρόµο ενώ η νταλίκα ερχόταν κατά πάνω µας».

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 25 Ιουνίου 2022