Σε ρινγκ τη σκηνή μετέτρεψαν την σκηνή των βραβείων MAD οι τράπερ Light και Snik, αμαυρώνοντας τη μεγάλη γιορτή της μουσικής.

Και όμως ένα 24ωρο μετά οι δυο νεαροί που έγιναν γνωστοί με τραγούδια που εξυμνούν τη βία, αμετανόητοι συνεχίζουν την κόντρα μέσω Instagram.

«Όποιος σηκώνει χέρι θα κόβεται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Snik μέσω του προφίλ του στο Instagram.

«Εγώ καθόμουν όμορφα και ωραία με την κοπέλα μου μου την πέσανε 3 άτομα. Δεν μπορώ να καταλάβω το θράσος του. Το χέρι του δεν το σήκωσε ούτε μια φορά, έτρωγε μπουνιές και σφαλιάρες όλο το βράδυ» είπε αντίστοιχα ο Light.

Σοκαρισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος

Αυτόπτης μάρτυρας των επεισοδίων και η Ρούλα Κορομηλά που μίλησε στο MEGA για τις ακραίες σκηνές βίας που διαδραματίστηκαν στα βραβεία MAD.

«Είδα τον κόσμο έντρομο. Άκουσα τις φωνές, άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν, να φωνάζουν. Οι καλλιτέχνες ήταν σοκαρισμένοι. Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένη με όσα έγιναν χθες και πολύ θυμωμένη, γιατί δείχνουν ανεκτικότητα σε συμπεριφορές που προβάλουν βία, σεξισμό και παρεμβατικότητα» ανέφερε η Ρούλα Κορομηλά.

Εξοργισμένη και η Έλενα Παπαρίζου. Ήταν έτοιμη να ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της όταν ξέσπασαν τα επεισόδια. Λίγες ώρες αργότερα έκανε την πρώτη της ανάρτηση για το θλιβερό περιστατικό.

«Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα. Όχι στη βία. Όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας.»


Την εμφάνιση της στη σκηνή μετά το χάος που δημιούργησαν ο Light και ο Snik, διέκοψε και η Τάμτα. Σε ανάρτησή της δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται να μοιραστεί ξανά την ίδια σκηνή με ανθρώπους που «επιδεικνύουν ή υποκινούν βίαιες συμπεριφορές».

«Καταδικάζω με όλη μου την ψυχή τα χθεσινά γεγονότα και λυπάμαι πολύ για το πώς ένας μουσικός θεσμός μπορεί να πάρει τέτοια τροπή . Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε» έγραψε η τραγουδίστρια σε δημόσια ανάρτησή της.
tam

Οι μισές συγγνώμες και οι προκλητικές αναρτήσεις των 2 τράπερς πάντως συνεχίζουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά και στο σκηνικό βίας που οι ίδιοι δημιούργησαν.