Τα Παρά-πρωινά μας
Τα Παρά-πρωινά μας Σωτήρης Ξενάκης Μπάγια Αντωνοπούλου
1-Martikas-survivor
Lifestyle

Survivor: Ο Μαρτίκας αποχώρησε και το Twitter τον αποχαιρετά με τις δέουσες τιμές

Ο παίκτης που κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης 11 φορές, τελικά πήρε τον δρόμο της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο - Το Twitter αποχαιρετά τον «στρατηλάτη» του παιχνιδιού

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν κατάφερε τελικά, να παραμείνει στο Survivor για 12η φορά . Μετά από 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, ο φαρμακοποιός αναγκάζεται να επιστρέψει στην καθημερινή του ζωή στο Κερατσίνι και το φαρμακείο του.

Τόσο το τηλεοπτικό κοινό, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες φαίνεται πως αυτή τη φορά ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια, με αποτέλεσμα η Ασημίνα, η Μαίη και η Σταυρούλα που ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα..

Μπορεί οι συμπαίκτες του να χάρηκαν με την αποχώρησή του, καθώς το όνομά του συχνά βρισκόταν εμπλεκόμενο σε διάφορες εντάσεις, όμως δεν ισχύει το ίδιο για το τηλεοπτικό κοινό. Άλλωστε, η αγάπη του κόσμου είχε φανεί από την αρχή, αν σκεφτεί κανείς πόσες φορές τον έσωσε από τον τάκο ή τον υποστήριξε στα social media.

Mάλιστα, ο παίκτης για αρκετούς ήταν το μεγάλο φαβορί για τον τελικό στο Γαλάτσι, αφού είχε καταφέρει να παραμείνει στο παιχνίδι, παρά τις φορές που είχε τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μετά το χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού, το κοινό στο Twitter φρόντισε να αποχαιρετίσει τον Σπύρο Μαρτίκα από το ριάλιτι επιβίωσης, ακριβώς όπως του αξίζει, καθώς ήταν ο «στρατηλάτης» ή ο «Ελ Προφεσόρ» του Survivor.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε ορισμένες από τις αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter: