Επεισοδιακή ήταν η βραδιά στα Mad Video Music Awards 2022. Τη μουσική γιορτή επισκίασαν με τη συμπεριφορά τους οι τράπερς Light και Snik, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια δύο φορές, με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα και τη δεύτερη για 20 λεπτά.

Δείτε ακόμη: Mad Video Music Awards 2022 - Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν - Tο ξύλο που επισκίασε τη βραδιά - Δείτε τα Βίντεο

Οι εικόνες από τον πρωτοφανή καβγά κυκλοφόρησαν αμέσως στο διαδίκτυο και πολλοί εξέφρασαν δημοσίως τη δυσαρέσκειά τους για όσα έγιναν.

Ανάμεσά τους και η Ελεονώρα Μελέτη με την ομάδα της στο «Mega Καλημέρα».

Μετά την προβολή των πλάνων από το ξύλο των δύο τράπερς, η παρουσιάστρια ξέσπασε και χαρακτήρισε «εικόνες ντροπής σε μία νέα γιορτή με νέα παιδιά».

Δείτε τον απίστευτο καβγά στα Mad Video Music Awards 2022 -Δείτε όλα τα Βίντεο

Διψούσα να ακούσω μια συγγνώμη

«Διψούσα να ακούσω κάποιον, όπως τον φροντιστή της σκηνής, που έλεγε να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Ευτυχώς το έκανε ο Ασημινάκης. Εμείς ό,τι πλάνα έχουμε, τα έχουμε προβάλλει. Ας ελπίσουμε ότι είναι όλα καλά για την Έλενα Παπαρίζου. Αυτό που βλέπω είναι εικόνες ντροπής, μην ξεχνάτε ότι στη γιορτή οι άνθρωποι που δίνουν το παρών είναι νέα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε ακόμη: Mad Video Music Awards 2022 - Τραυματίστηκε η Κορομηλά, φυγάδευσαν την Παπαρίζου

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: