Εικόνες ντροπής στην απονομή των ετησίων βραβείων «Mad Video Music Awards 2022» εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do.

Χωρίς κανέναν σεβασμό στη διοργάνωση που τους φιλοξενούσε, αλλά και στον κόσμο που βρισκόταν στον χώρο, οι τράπερς Light και Snik, έπαιξαν άγριο ξύλο κατά τη διάρκεια της μουσικής διοργάνωσης.

Δείτε ακόμη: MAD VMA 2022: Άγριος καυγάς μεταξύ Snik και Light, πιάστηκαν στα χέρια - Διεκόπη το σόου (Βίντεο)

Οι τράπερς πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα ενώ στη σκηνή ήταν η Τάμτα, ενώ τη δεύτερη φορά την ώρα που ετοιμαζόταν η Ελενα Παπαρίζου να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δείτε ακόμη: Mad Video Music Awards 2022: Τραυματίστηκε η Κορομηλά, φυγάδευσαν την Παπαρίζου

Όχι βία, εδώ είναι γιορτή

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν στην σκηνή και ενώ όλοι την χειροκροτούσαν συγκινημένοι, οι δύο τράπερς χωρίς ίχνος ντροπής και σεβασμού πιάστηκαν στα χέρια. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου από τη σκηνή ακούστηκε να φωνάζει «όχι βία, εδώ είναι γιορτή» και εκείνοι αδιαφόρησαν πλήρως και συνέχισαν να χτυπούν ο ένας τον άλλο.

Δείτε ακόμη: Mad VMA 2022: Ο Τάσος Ξιαρχό για τον καβγά ανάμεσα σε Light και Snik – Κατέβασα κάτω την Τάμτα γιατί είδα όπλο

Το σόου διεκόπη για άλλα 20 λεπτά, με τους διοργανωτές να ζητούν να αποχωρήσουν όσοι δημιουργούσαν προβλήματα. Κάτι που μετά από κάποια λεπτά έπραξε ο Snik. Η απονομή από την Ιωάννα Παλιοσπύρου τελικά δεν έγινε.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: