Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ο Snik και ο Light κατά την αποψινή απονομή των MAD VMA 2022, σκιάζοντας τη φαντασμαγορική βραδιά.

Οι δύο τράπερ μάλιστα πιάστηκαν δύο φορές στα χέρια με αποτέλεσμα να διακοπεί το σόου την πρώτη φορά για μισή ώρα, ενώ τη δεύτερη φορά που ο τραπερ χίμηξε στη σκηνή, ετοιμαζόταν η Ελένα Παπαρίζου να παραλάβει βραβείο από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία τους φώναζε: «Όχι βία».

Το σόου διεκόπη για άλλα 20 λεπτά, με τους διοργανωτές να ζητούν να αποχωρήσουν όσοι δημιουργούσαν προβλήματα. Κάτι που μετά από κάποια λεπτά έπραξε ο Snik.

Άγριος καυγάς στα MAD VMA 2022 μεταξύ Snik και Light

Στα χέρια πιάστηκαν οι τράπερ Snik και Light κατά την αποψινή απονομή των MAD VMA 2022

Δημοσιεύτηκε από parapolitika.gr στις Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022

Η απονομή από την Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν έγινε.

Να ηρεμήσει την κατάσταση ανέλαβε μαζί με τον παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, απευθύνοντας σε όλους έκκληση για ηρεμία και υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για μια «γιορτή της μουσικής».

Δείτε βίντεο




«Κόβονται» οι trappers

Και ενώ ήδη έχουν ακουστεί φωνές για ματαίωση των βραβείων μέσω των social media, το κανάλι MAD, που διοργανώνει τα Mad Video Music Awards, ανακοίνωσε (τα ξημερώματα!) ότι «κόβει» τους τράπερ Snik, Light και Tranno οι οποίοι ενεπλάκησαν στο άγριο επεισόδιο.

«Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δε θα προβληθεί κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες.

Τα Mad Video Music Awards, 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει», αναφέρει το MAD στην ανακοίνωσή του.
View this post on Instagram

A post shared by Mad TV (@mad_tv)


«Καρφιά» Light


Με stories στο Instagram, ο τράπερ δημοσιοποίησε μήνυμα που είχε στείλει και ζητούσε να μην τον βάλουν να καθίσει δίπλα σε συγκεκριμένο άτομο…

Ο Light αρνήθηκε ότι ο καυγάς ξεκίνησε από εκείνο αλλά ισχυρίστηκε πως του «την έπεσαν». «Δεν κατηγορώ κανέναν από τους εμπλεκόμενους για ό,τι έγινε. Ήταν γνωστό πως υπάρχει κόντρα ανάμεσά μας και είχα ενημερώσει πολλές φορές την διοργάνωση πως άμα μας φέρει σε επαφή στον ίδιο χώρο θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Οι άνθρωποι του MAD επέλεξαν να μας βάλουν όσο πιο κοντά τον έναν στον άλλο γινόταν. Ελπίζοντας πως θα υπήρχε κάποιο ελαφρύ καβγαδάκι που θα ανέβαζε τα νούμερα και θα βοηθούσε σε αυτόν τον πόλεμο των mainstream media απέναντι στο κύμα της μουσικής μας», έγραψε ο γνωστός τράπερ αρχικά.

«Αν θεωρείς ότι αλλάζοντας την συμφωνία και βάζοντας τον έναν να κάτσει δίπλα στον άλλο θα υπάρξει κάποια μικρή λογομαχία ή κάνα δυο σπρωξίματα που θα ανεβάσουν την τηλεθέαση και θα δώσουν ψωμάκι στα πάνελς τις επόμενες μέρες κάνεις λάθος. Σε θερμοπαρακαλώ ξανασκέψου το αλλιώς ό,τι συμβεί θα είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου ευθύνη» ανέφερε το μήνυμα που δημοσιοποίησε ο Light!