Αν και η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας είχε τα γενέθλιά της τον Ιανουάριο, δεν πραγματοποιήθηκαν οι επίσημοι εορτασμοί λόγω κοροναϊού.
Έτσι λοιπόν, την περασμένη Πέμπτη ο παππούς και η γιαγιά της, ο βασιλιάς Χάραλντ Ε΄ και η βασίλισσα Σόνια, παρέθεσαν ένα εορταστικό δείπνο προς τιμή της 18χρονης εγγονής τους.

Ακολούθησε μεγαλοπρεπής δεξίωση με καλεσμένους πολλούς royals της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων η Μαρί Σαντάλ, ο Παύλος Γλύξμπουργκ και τα τρία από τα πέντε παιδιά τους.

Μονόχρωμο μπλε μωβ φόρεμα με βολάν φόρεσε η εορτάζουσα.
ingrindalexandra

Μονόχρωμα επέλεξαν και η βασίλισσα Ματθίλδη με την κόρη της πριγκίπισσα Ελίζαμπεθ να φοράει υπέροχο λιλά στράπλες φόρεμα.

Η βασίλισσα Μαξίμα έκανε την εξαίρεση με κόκκινη - μαύρη τουαλέτα.
maxima

Η Μαρί Σαντάλ φόρεσε ένα μακρυμάνικο φόρεμα στο χρώμα της μέντας, συνοδεύοντας τον σύζυγό της Παύλο Γλύξμπουργκ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DNARoyals (@dnaroyals)


H Μαρία Ολυμπία φόρεσε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα, συνοδευόμενη από τα δύο από τα τέσσερα αδέλφια της.

Με royal style και λάμψη έφτασαν στον χώρο της δεξίωσης

eisodos

Η 18χρονη πήγε στο πάρτι της φορώντας ένα εκπληκτικό λευκό φόρεμα Monique Lhuillier. Η αρχική τιμή του ήταν 2.300 λίρες.

Το στράπλες φόρεμα είχε σταθερό μπούστο και αέρινη φούστα σε γραμμή Α. Όλο το φόρεμα ήταν διακοσημένο με παγιέτες σε χρυσή απόχρωση ενώ από πάνω φόρεσε ένα λευκό ημιδιάφανο σάλι.
Η 18χρονη ήταν κομψή και συνδύασε το φόρεμα με γόβες Christian Louboutin σε nude απόχρωση, αξίας 550 £ ενώ κράτησε ένα τσαντάκι clutch Tod's.

Η Ίνγκριντ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια slic αλογοουρά που ανέδειξε το όμορφο πρόσωπό της.

Τα νέα πορτρέτα της πριγκίπισσας

Ακόμα το παλάτι δημοσίευσε τα επίσημα πορτρέτα της μέλλουσας βασίλισσας. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Παλάτι και η πριγκίπισσα φοράει μια τιάρα με διαμάντια και μαργαριτάρια που ανήκε στην προ-προγιαγιά της.

potreto