Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Στέλλα Δημητρίου. Το supermodel των 00’s θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά καθώς είναι έγκυος σε δίδυμα.

Η ίδια είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της Δημήτρη Μιχαηλίδη και περιμένουν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα μωράκια τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της τονίζοντας πως είναι στον πέμπτο μήνα και σημείωσε ότι μετακόμισε πρόσφατα με τον αγαπημένο της στη Λάρνακα της Κύπρου, όπου προετοιμάζονται για τον γάμο τους.

«Είναι τα αγόρια μας. Είναι δίδυμα. Έρχονται τα αγοράκια μας. Μέχρι και τώρα συγκινούμαι που το λέω, είμαι τόσο χαρούμενη», δήλωσε.

Επίσης, μίλησε και για την κρυοσυντήρηση ωαρίων, μια διαδικασία την οποία ακολούθησε και όπως υπογράμμισε είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει κάνει στη ζωή της.

«Είναι πάρα πολύ καλό να ακούγεται για τις γυναίκες, να το έχουν στο μυαλό τους, να το βάλουν σε ένα πρόγραμμα όσες θέλουν, έτσι ώστε να μην αγχώνονται στο μέλλον για την εγκυμοσύνη», σημείωσε.

Σχετικά με τον γάμο της, που είχε αναβληθεί λόγω του κοροναϊού, αποκάλυψε πως αρχικά θα κάνουν έναν πολιτικό και του χρόνου θα γίνει και ο θρησκευτικός μαζί με τη βάφτιση των παιδιών.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: