Ρενος_Χαραλαμπιδης
Lifestyle

Ρένος Χαραλαμπίδης για Survivor: Δεν θα πήγαινα - Πού να επιβιώσω ένας λελές με τέτοιους άγριους

«Δεν με επέλεγαν σε δουλειές οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν στο #MeToo», δήλωσε

Συνέντευξη παραχώρησε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του, το κίνημα του #MeToo, καθώς και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor.

«Είμαι λίγο αφελής με τους ανθρώπους, δεν είμαι διεισδυτικός. Έχω πολλούς τρόπους να είμαι αφελής και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά μου. Πέφτω επανειλημμένα, όχι στη γελοιότητα του καμακιού, αλλά σε άλλες γελοιότητες, όπως ατυχείς καλλιτεχνικές επιλογές», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN και πρόσθεσε πως αυτό που πιστεύουν όλοι ότι ένας ηθοποιός χτίζει καριέρα με τα «όχι» που λέει σε διάφορες προτάσεις, είναι λάθος.

«Λάθος παιδιά, μεγάλο λάθος. Τα "ναι" φτιάχνουν την καριέρα. Ακόμα κλαίω για τα "όχι" που είπα», ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι «στα '90ς μου έλεγαν ότι η τηλεόραση δεν έχει διαχρονικότητα».

Όσο για τις επαναλήψεις των σειρών που έχει παίξει, ο Ρένος Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Όταν πέρυσι στην καραντίνα, το "Κάτι τρέχει με τους δίπλα" τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με την τηλεθέαση, σκέφτηκα πόσο λάθος προβλέψεις κάναμε τότε. Είναι αμήχανο να βλέπεις τον εαυτό σου νέο και εν κινήσει. Είμαι γενικά ηθοποιός περί των ταυτίσεων. Το κοινό με ταυτίζει με τον "Μάνο" και άλλοι με αυτόν από το "Βότκα Πορτοκάλι"».

Όσον αφορά στο κίνημα me too, είπε: «Δεν με επέλεγαν σε δουλειές οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν στο #MeToo. Καμιά φορά οι άνθρωποι επιλέγουν τα θύματά τους, επέλεγαν ανθρώπους στους οποίους μπορούσαν να ασκήσουν βία. Υπάρχουν όρια όμως, όποιος τα καπατά πρέπει να τιμωρείται. Η εξουσία που έχουμε εμείς είναι εξουσία της πλάκας. Αν μια τόσο μικρή εξουσία μπορεί να σε αλλοιώσει, είσαι σάπιος».

Τέλος, αναφορικά με τα ριάλιτι και πιο συγκεκριμένα, το Survivor, δήλωσε: «Στο Survivor δεν θα πήγαινα, γιατί είμαι φλώρος. Πού να επιβιώσω ένας τέτοιος λελές με τέτοιους άγριους;».