Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης. Αιτία, ο ερχοµός του δεύτερου παιδιού τους σε δύο µήνες. «Είµαι 7 µηνών, γεννάω, πρώτα ο Θεός, τον Αύγουστο και περιµένω κοριτσάκι. Διανύω µια οµαλή εγκυµοσύνη. Ακόµη δεν έχουµε βρει το όνοµα, όµως έχουµε βρει την κουµπάρα, που θα είναι η δηµοσιογράφος και πολύ καλή µου φίλη Ζωή Κρονάκη», δηλώνει στο «S» η όµορφη παρουσιάστρια.

Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδάκι, το οποίο αυτή την περίοδο προετοιµάζουν για την έλευση του νέου µέλους της οικογένειας. «Ο γιος µου, ο Γιώργος, είναι σχεδόν 2,5 ετών. Τον προετοιµάζουµε για το νέο µέλος της οικογένειας και ελπίζω να το δεχτεί χωρίς να έχουµε ζήλιες, αν και είναι φυσιολογικό», αναφέρει χαρακτηριστικά η ευτυχισµένη µαµά.



Στιγμές ευτυχίας

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισµένο και περιµένει πώς και πώς να έρθει στον κόσµο η µπέµπα, για να ολοκληρωθεί η ευτυχία τους. Η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Ισιγόνης παντρεύτηκαν τον Σεπτέβριο του 2018 στην Ανάβυσσο, στον Αγιο Νικόλαο. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της η παρουσιάστρια είχε δηλώσει πως οι δυο τους γνωρίστηκαν µε προξενιό, το οποίο έκανε η καλή της φίλη Σοφία Δριστέλα.

Όσον αφορά τα επαγγελµατικά της, κάνει εκποµπή σε ραδιοφωνικό σταθµό, ενώ έχει και εκποµπή στο κανάλι του ΥouTube «Αll for mama».

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 10 Ιουνίου 2022.