Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν ο Αντύπας και ο γιος του, Πρόδρομος στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και την δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για τους χρόνους που μοίραζε ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια καθώς και τις επιτυχίες που η αγαπημένη του σύζυγος, Στέλλα ποτέ δεν πίστεψε.

Ειδικότερα, ο Αντύπας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι και γύριζα όλο τον κόσμο. Με στεναχωρούσε αυτό γιατί αναρωτιόμουν τι θα πουν τα παιδιά μου όταν θα γυρίσω. Ήξερα όμως, όταν γύριζα, πως με υποδέχονταν όλοι γιατί παίζει ρόλο και η γυναίκα που είναι στο σπίτι και την αφήνεις πίσω. Κάποια στιγμή σταμάτησα στην εφηβεία του Πρόδρομου».

«Δεν ήξερα καν τι κάνει ο πατέρας μου, δεν ήξερα τι χαμό κάνει στα μαγαζιά. Την πρώτη φορά το κατάλαβα το 2004 που ήταν στις Μούσες και σηκώνεται όλο το μαγαζί και φεύγουν πράγματα! Μόνο τα τραπέζια δεν έφυγαν! Σκύβω εγώ και ήταν η μάνα μου δίπλα που με ρώτησε τι έπαθα. «Για τον μπαμπά μου κάνουν έτσι;» αναρωτήθηκα εγώ και τέλοσπαντων κατά τη διάρκεια με έπιασαν τα κλάματα γιατί εκεί συνειδητοποίησα ποιος είναι ο πατέρας μου» ομολόγησε, με τη σειρά του, ο Πρόδρομος.

«Όταν η γυναίκα μου, η Στέλλα έλεγε πως ένα τραγούδι μου δεν ήταν ωραίο… γινόταν επιτυχία! Έτσι μου είπε στο «Πωλείται», έτσι μου είπε στο «Μωρό μου καλησπέρα» και έτσι μου είπε για πολλά τραγούδια. Μόλις είπε το ίδιο στον Πρόδρομο, του είπα να το βγάλει και πράγματι έκανε επιτυχία» συμπλήρωσε ο Αντύπας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.