Τα γενέθλιά της είχε η Καίτη Γαρμπή στις 8 Ιουνίου και στην τελευταία της ανάρτηση, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τη μεγάλη τούρτα και το ένα κεράκι που έσβησε.

Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται στην καλοκαιρινή περιοδεία της, όπου τη συντροφεύει ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει στις συναυλίες της. Η ημέρα των γενεθλίων της, τη βρήκε σε έναν από τους σταθμούς της περιοδείας, τη Θεσσαλονίκη και στην τελευταία δημοσίευση που έκανε στο Instagram, η Καίτη Γαρμπή ανέβασε ένα βίντεο, όπου σβήνει ένα κεράκι. Εντυπωσιακή είναι η τούρτα της τραγουδίστριας, η οποία έχει το σχήμα του Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η ίδια έγραψε:

«Θεσσαλονίκη Γιάννενα με δυο παπούτσια πάνινα! Καλημέρα! Αφήνουμε πίσω μας την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη και ερχόμαστε προς στα Γιάννενα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για τη χτεσινή βραδιά στη Μόνη Λαζαριστών! Ο κόσμος στάθηκε για 2 ώρες μέσα στη βροχή, άλλοι με όμπρέλες κι άλλοι χωρίς, περιμένοντας στωικά να ξεκινήσει η συναυλία μας! Βαθιά υπόκλιση απ' όλους εμάς στο κοινό της Θεσσαλονίκης και απέραντη ευγνωμοσύνη! Γιάννενα ερχόμαστε!!!».