Καλεσμένη στην εκπομπή Μεσημέρι με τη Μάριον βρέθηκε την Τετάρτη η Πέμη Ζούνη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η κόρη της, Ελεονώρα Σκέντζου, η οποία είχε διαγνωστεί με μηνιγγίωμα.

«Η περιπέτεια της κόρης μου, ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία, δεν μπορείς να το περιγράψεις και ούτε χρειάζεται να τις φανταστείς αν έχεις παιδί, μόνο που πας να το φανταστείς, κάνεις πίσω. Έγινε καταιγιστικά γρήγορα, σε χρόνο αστραπιαίο, με πολλή δύναμη και αισιοδοξία, πέρασε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μας έδωσε το μάθημα αλλά μετά από καιρό άρχισε να βγαίνει η τρομάρα», είπε αρχικά η Πέμη Ζούνη.

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι όταν νικάς τέτοια πράγματα είναι το καλύτερο που μπορεί αν σου συμβεί στη ζωή, γιατί καταλαβαίνεις πραγματικά με το τι πρέπει να ασχολείσαι. Επιλέγω να θυμάμαι τα καλά».

Η Πέμη Ζούνη κλείνοντας μίλησε και για τις γυναικοκτονίες, όπου η μια διαδέχεται την άλλη τους τελευταίους μήνες, τονίζοντας: «Οι γυναικοκτονίες πιστεύω πως είναι λασκάρισμα της λογικής. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να μάθουμε να σεβόμαστε τα δικαιώματα του άλλου, ακόμα και όταν δεν μας αρέσει η απόφασή του. Εκτός από τις ψυχιατρικές περιπτώσεις, θεωρώ ότι ο τρόπος που μεγαλώνουμε τα παιδιά είναι η βάση. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω μαμάδες να μεγαλώνουν πασάδες. Βλέπεις έλλειψη σεβασμού στα αγόρια και σε μικρές ηλικίες, προς τις γυναίκες».