Τις ευαισθησίες της ανεδυσε στην επιφάνεια η Κιμ Καρντάσιαν με αφορμή την κηδεία ενός εκ των θυμάτων της επίθεσης στο σχολείο στο Ουβάλντε του Τέξας.
Υπενθυμίζεται πως από τους πυροβολισμούς υπήρξαν 19 θύματα.

Ανάμεσα λοιπόν, σ’ αυτά ήταν και η 10 ετών Ελιάνα Κρυζ Τόρρες η ιστορία της οποίας «κινητοποίησε» Κιμ Καρντάσιαν.

Η Κιμ Καρντάσιαν ενημερώθηκε για τον φυλακισμένο πατέρα του κοριτσιού και έκανε έκκληση στη φυλακή όπου κρατείται, να καταφέρει να παραστεί στην κηδεία της κόρης του. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ένα tweet που έκανε από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Κιμ Καρντάσιαν ζήτησε να δοθεί στον φυλακισμένο πατέρα της Ελιάνα, η δυνατότητα να πει το τελευταίο αντίο στην κόρη του.

«Αυτή είναι η Ελιάνα Κρουζ Τόρες, 10 ετών και ένα απ΄τα 19 θύματα των πυροβολισμών στο Ουβάλντε του Τέξας. Η οικογένεια ελπίζει ότι ο πατέρας της, ο οποίος είναι φυλακισμένος για αδίκημα ελαφρών ναρκωτικών, θα αποφυλακιστεί (προσωρινά), ώστε να μπορέσει να παραστεί στην κηδεία της», έγραψε Καρντάσιαν.

Σύμφωνα με το San Antonio Express News, ο Έλι Τόρες κρατείται σε μια ομοσπονδιακή φυλακή στο Κεντάκι, για το αδίκημα διακίνησης ναρκωτικών που σχετίζεται με συμμορίες.

Η Κιμ μετά την πρώτη ανάρτηση που έκανε, επέστρεψε με νέο tweet στο οποίο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους της, ότι: «Μέχρι στιγμής τα αιτήματά τους έχουν απορριφθεί. Ζητώ από το @officialFBOP να δώσει στον Έλι Τόρες προσωρινή αποφυλάκιση, ώστε να πει το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι του. Κάθε γονέας αξίζει αυτό το δικαίωμα».

Η έκκληση της Καρντάσιαν ωστόσο, ήρθε αργά, καθώς το tweet της ανέβηκε την Πέμπτη, την ίδια μέρα με την κηδεία του κοριτσιού. Η κηδεία της Ελιάνα πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί χωρίς την παρουσία του πατέρα της.

Η αρμόδια αρχή των φυλακών, απέρριψε το αίτημα του Τόρες να παραστεί στην κηδεία αυτοπροσώπως, αλλά του επέτρεψε να παρακολουθήσει ζωντανά μέσω βίντεο την κηδεία της κόρης του από τη φυλακή, σύμφωνα με την Express News.