Η νικήτρια του «Big Brother», Άννα-Μαρία Ψυχαράκη, µετά και τη συµµετοχή της φέτος στο «Just the 2 of us», αποφάσισε να γυρίσει στην Κρήτη, και συγκεκριµένα στο Ηράκλειο, όπου εξασκεί το επάγγελµά της, που δεν είναι άλλο από αυτό της δικηγόρου.

Η ίδια έχει το γραφείο της εκεί και έχει επιστρέψει και πάλι στην καθηµερινότητά της και κοντά στην οικογένειά της. Ωστόσο, σε περίπου έναν µήνα θα ταξιδέψει στην Αθήνα, καθώς έχει συναντήσεις µε κάποια κανάλια, αφού έχει δεχτεί κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις τις οποίες και θέλει να συζητήσει, για να αποφασίσει, αφού και η τηλεόραση είναι κάτι που της αρέσει και την ενθουσιάζει.

Από το Ηράκλειο

Η ξανθιά µε τα µπλε µάτια έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης. Στο εισαγωγικό βίντεο του «BB» δήλωσε ειλικρινής, αυθόρµητη, παρορµητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα. Εχει αδυναµία στον αδελφό της, Αλέξανδρο, που είναι παιδί µε ειδικές ικανότητες.

Η Αννα-Μαρία Ψυχαράκη εδώ και δυόµισι χρόνια είναι µόνη της, ίσως γιατί προτιµά τους άνδρες παλαιάς κοπής, αν και µέσα στο παιχνίδι είχε εκδηλώσει µια αδυναµία προς τον Πυργίδη. Ονειρεύεται τον γάµο της σε ένα νησί µε 2.000-3.000 καλεσµένους, είναι υπερπροστατευτική µε όλο τον κόσµο, ενώ µιλάει και τρώει αρκετά...

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 4 Ιουνίου 2022.