Είναι από τις περιπτώσεις και για την ακρίβεια από τις επιπτώσεις των social media που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι υπάρχουν. Κι όμως η 28ρονη μορμόνα influencer αποδεικνύει ότι υπάρχουν και μάλιστα σε πολύ μεγάλη έκταση.

Η Τέιλορ Φράνκι Πολ, με 3,5 εκ. followers στο Tik Tok ανακοίνωσε πρόσφατα ότι χώρισε, κάτι όμως που αντί να αντιμετωπιστεί απ’ τους followers με τον συνήθη τρόπο, προκάλεσε ερωτηματικά και μάλιστα σημειωθήκαν πολλά unfollow από μορμόνες μητέρες, οι οποίες μοιράζονται βιντεάκια με fun χορογραφίες, συμβουλές lifestyle και ενημερώσεις για την προσωπική τους ζωή στο Mom Tok.

Όλα ξεκίνησαν στις 20 Μαΐου, όταν η Τέιλορ Πολ, μητέρα δύο παιδιών, χρησιμοποίησε ένα lip sync video για να ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Τέιτ Πολ. Εμφανίστηκε να στέκεται σε ένα άδειο σπίτι, κρατώντας τα νέα κλειδιά της. «Πριν κλείσω τα τριάντα παίρνω διαζύγιο, ξεκινάω θεραπεία και ζω μόνη μου για πρώτη φορά μαζί με δύο μικρά παιδιά».

Στην πορεία όμως και με ένα δεύτερο βίντεο που πόσταρε η 28χρονη υπονόησε ότι η ιστορία του τέλους του γάμου της είναι μια περίπλοκη υπόθεση, στην οποία δεν εμπλέκονται μόνο η ίδια και ο σύζυγός της, αλλά περισσότερα άτομα!

«Η ζωή μου καταρρέει. Και δεν μπορώ καν να πω γιατί, αλλιώς μπορεί να τους καταστρέψω όλους», έγραφε το κείμενο στο κλιπ που έδειχνε τις κούτες από τη μετακόμισή της.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο protothema.gr, δύο μέρες αργότερα, η Τέιλορ αποκάλυψε ότι το διαζύγιό της ήταν συνέπεια των άσχημων καταστάσεων που προκάλεσε το «soft-swinging» με μια ομάδα φίλων της. Η 28χρονη μορμόνα είχε αναφέρει στο παρελθόν σε βίντεό της TikTok ότι δεν πιστεύει στη μονογαμία, ωστόσο η πλειοψηφία των followers της είχαν εκλάβει αυτή τη δήλωσή της ως αστείο, κυρίως εξαιτίας των θρησκευτικών της πεποιθήσεων... Ωστόσο, σε livestream που έκανε στις 25 Μαΐου, η Τέιλορ όχι μόνο επιβεβαίωσε ότι εκείνη και ο άνδρας της είχαν «ανοιχτό γάμο», αλλά και ότι είχαν συνάψει μια συμφωνία με άλλα ζευγάρια στο φιλικό τους περιβάλλον, στην κοινότητα του Ντρέιπερ της Γιούτα όπου διέμεναν.

Προσέχοντας να μην αναφερθεί σε συγκεκριμένα ονόματα, η influencer εξήγησε ότι με τον σύζυγό της επιδίδονταν σε «soft swinging», δηλ. ανταλλαγή συντρόφων που έχει συγκεκριμένους κανόνες. Ο σημαντικότερος εξ αυτών ήταν πως κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν θα προχωρούσε την πράξη «ως στο τέλος», αν δεν ήταν μπροστά το έτερόν του ήμισυ. «Όλα τα μέλη της ομάδας συμμετείχαν σε αυτές τις ερωτικές επαφές», είπε χαρακτηριστικά η 28χρονη, ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως η ίδια παρέβη τελικά αυτόν τον κανόνα. «Δεν είναι πως πήγα να αποπλανήσω τον άνδρα της φίλης μου. Ήμασταν όλοι μαζί σε ένα πάρτι και απλώς πήγαμε κάπου για να ερωτοτροπήσουμε οι δυο μας, χωρίς την υπόλοιπη ομάδα».

Στο livestream της, η Τέιλορ επέμεινε ότι ήταν κάτι που «συνέβη μόνο μια φορά», αλλά παραδέχτηκε επίσης ότι εκείνη και ο ανώνυμος εραστής «ένιωθαν πράγματα ο ένας για τον άλλον».

Η influencer ισχυρίστηκε πως μετά το συμβάν έχει «περιθωριοποιηθεί» από τους φίλους της, παρά το γεγονός ότι «κανείς δεν ήταν αθώος». Είπε επίσης ότι υπήρχαν και άλλα άτομα στην ομάδα που ανέπτυξαν συναισθήματα για άλλα πρόσωπα πέραν του/της συζύγου τους και έκανε λόγο για περισσότερα διαζύγια στον κύκλο τους.

Όπως είναι φυσικό, οι... εξομολογήσεις της influencer δημιούργησαν μεγάλη νευρικότητα στο MomTok. Οι φαν άρχισαν να κάνουν εικασίες σχετικά με το ποια από τις δημοφιλείς φίλες της στο TikTok εμπλέκεται, και κάποιες έσπευσαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά με αναρτήσεις τους ότι άνηκαν σε αυτόν τον κύκλο soft ανταλλαγής συντρόφων.