Για αγενή συμπεριφορά προς το πρόσωπό του από τον Άρη Σοϊλέδη μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor. Η κουβέντα που ξεκίνησε άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και για άλλα ζητήματα.

Αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας ένιωσε ενοχλημένος, που ο Άρης Σοϊλέδης δεν πίστεψε πως ήταν άρρωστος και δεν έπαιξε ενώ στη συνέχεια η συζήτηση πήγε στον καβγά που είχε ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Σπύρος έκανε λόγο για σχέδιο της Βρισηίδας και της Ασημίνας Χατζηανδρέου εναντίον του κι υποστήριξε ότι ποτέ δεν είχε σπρώξει την Βρισηίδα Ανδριώτου, όπως είχε αναφερθεί.

Η συζήτηση στράφηκε για το πως αντιμετωπίζει η μπλε ομάδα τις νίκες της έναντι της κόκκινης στο Survivor, στο φαγητό και στην αλλαγή στάσης της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Βρισηίδας Ανδριώτου προς τον Άρη Σοϊλέδη, υπονοώντας πως ο τελευταίος έχει πρόσβαση σε κινητά και στις προσωπικές συνεντεύξεις των παικτών.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε για το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είχε αποστηθίσει το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας: «Αν Άρη μου αναρωτιέσαι για κ…τούμπα είναι να βλέπω την Βρισηίδα στα πόδια του Άρη. Τον Άρη και την Ασημίνα αγκαλιά κι αγαπημένους.

Μου έκανε τρομερή εντύπωση το πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπαθούσε να αποστηθίζει το τηλέφωνο του Χρήστου Δάντη σε αντάλλαγμα να πλέξει το εγκώμιο στην Ασημίνα αλλά και να αφήσει… Δεν είπα κάτι άσχημο
. Όχι μόνο να εκθειάζει ως νικήτρια την Ασημίνα αλλά είναι η επική κ…τούμπα να μειώσει τον Άρη και να εκθειάσει την Ασημίνα. Κωνσταντίνε μου εύχομαι να έχεις καλή σταδιοδρομία με οποιαδήποτε βοήθεια στην Ελλάδα. Γίνονται τρομερές ανατροπές στην τελική ευθεία».


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έγινε έξαλλη με όλα αυτά στο Survivor: «Έχεις λόγο να αναφέρεις ονόματα, που δεν σε αφορούν; Δεν θα πιάνεις στο στόμα σου αυτό το όνομα. Με ακούς; Πας καλά αγόρι μου; Τι λες ρε, έχεις πρόβλημα;»

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: