Χιλιάδες χιουμοριστικά σχόλια δέχεται στο instagram η Κένταλ Τζένερ μετά την αποτυχχημένη προσπάθειά της να κόψει σε φέτες ένα... αγγούρι. 

Στο πέμπτο επεισόδιο σειράς «The Kardashians» Κένταλ αποφασίζει να ετοιμάσει μόνη της ένα σνακ, απορρίπτοντας την πρόταση της Κρις να της φτιάξει ο σεφ κάτι να φάει: «Θα το φτιάξω μόνη μου. Απλά πρέπει να κόψω λίγο αγγούρι. Είναι πολύ εύκολο».

Στην πραγματικότητα, η Κένταλ έκανε το όλο θέμα να φαίνεται σαν να εκτελούσε την πιο δύσκολη και περίπλοκη συνταγή. «Πρόσεχε, γιατί τις προάλλες κόπηκα», την προειδοποιεί η Κρις, με την Κένταλ να απαντά: «Είμαι κάπως φοβισμένη».

Στη συνέχεια, η Κένταλ κάνει την πρώτη της απόπειρα να κόψει το αγγούρι χωρίς καν να το κρατήσει. Και στη συνέχεια, αντί να γυρίσει το αγγούρι έτσι ώστε η άκρη που κόβεται να είναι στραμμένη προς το χέρι που χρησιμοποιεί για να το κόψει, καταλήγει να σταυρώνει το αριστερό της χέρι πάνω από το δεξί για να προσπαθήσει να κρατήσει το αγγούρι ακίνητο. «Σίγουρα δεν είμαι καλή, γι' αυτό μη με ζουμάρετε», λέει η Κένταλ, καθώς η κάμερα εστιάζει στο πώς προσπαθεί να κόψει το αγγούρι.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι και η αδερφή της, Κάιλι, σε πρόσφατο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok μαζί της, την αναφέρει ως το «κορίτσι-αγγούρι».

@kyliejenner

me and cucumber girl

♬ Tear in My Heart - twenty one pilots
Δείχνοντας ότι έχει αίσθηση του χιούμορ, η Κένταλ Τζένερ επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, ότι ετοιμάζεται να κάνει νέα προσπάθεια.

«Άντε πάλι», έγραψε στο Instagram story της, με τη φωτογραφία από ένα αγγούρι και ένα μαχαίρι.

Δείτε την ανάρτησή της

story