Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
1-Teta-Kaboureli-Vasilis-Gourousis
Lifestyle

Τέτα Καμπουρέλη: Μετά το συμβάν με τον σύζυγό μου είναι όλα δεσμευμένα - Δουλεύω και ζω

«Είμαι μια χαρά και μόνη μου. Δεν μου λείπει κάτι - Πάλι καλά, λέω δόξα τον Θεό, με αγαπάνε οι πελάτισσες», είπε η αισθητικός

Η Τέτα Καμπουρέλη ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Η Αρένα της ζωής» στον τηλεοπτικό σταθμό BlueSky και μεταξύ άλλων μίλησε για όλα όσα έγιναν με τον σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση.

Οι εμπειρίες με δυναμώνουν

«Οι εμπειρίες δυναμώνουν έναν άνθρωπο. Υγεία να έχουμε και τα περνάμε. Κάθε μέρα γίνονται τόσα πράγματα, ακούς ειδήσεις και φοβάσαι. Εμείς περάσαμε καλά στο παρελθόν και θέλω να περάσει καλά και η νεολαία. Θέλω αυτά τα παιδιά να είναι καλά, ελεύθερα, να ερωτευτούν», είπε αρχικά η αισθητικός.

Είμαι μόνη μου

«Είμαι μια χαρά και μόνη μου. Δεν μου λείπει κάτι. Αν μου λείψει θα πάω να το βρω. Έρωτας είναι να χτυπάει η καρδιά σου, να έχεις αγωνία να τελειώσεις τη δουλειά να πας να τον βρεις. Να μιλάτε, να λύνετε τα προβλήματά σας. Μου λείπει αυτή η επικοινωνία. Δεν έχω ερωτευτεί πολλές φορές στη ζωή μου, δεν πρόλαβα. Γνώρισα τον άντρα μου και παντρευτήκαμε», δήλωσε για την προσωπική της ζωή.

Ζω με τη βιοπάλη

«Μετά το συμβάν είναι όλα δεσμευμένα. Δουλεύω και ζω. Έτσι πρέπει να γίνεται. Ζω με τη βιοπάλη. Πάλι καλά λέω δόξα τον Θεό, με αγαπάνε οι πελάτισσες», κατέληξε η Τέτα Καμπουρέλη.


Η πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Γκουρούση

Ο Βασίλης Γκουρούσης, αποφυλακίστηκε μετά από 14 μήνες και έκανε την πρώτη εμφάνισή του το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όταν βγήκε από τη φυλακή έμεινε στο σπίτι των γονιών του και όχι στο σπίτι που έμενε με την Τέτα Καμπουρέλη.

Βασίλης Γκουρούσης: Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο. Πήγα στη μητέρα μου πρώτα, γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου, και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες. Σκεφτόμουν, προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;» δήλωσε ο Βασίλης Γκουρούσης.


Υπενθυμίζουμε ότι ο θεατρικός παραγωγός είχε συλληφθεί για το ριριφί σε θυρίδες τράπεζας του Ψυχικού. Δικαιωμένος, δήλωσε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: