Yπέρ του Τζόνι Ντεπ αναμένεται να καταθέσει η Κέιτ Μος στην πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ. 

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της δεκαετίας του ’90 έβγαινε με τον Ντεπ για 4 χρόνια και θα καταθέσει στο δικαστήριο μέσω βίντεο σύνδεσης από το Λονδίνο.

Η Χερντ φαίνεται πως έβαλε «αυτογκόλ» στην υπεράσπισή της καθώς χρησιμοποίησε το όνομα του μοντέλου για να αποδείξει ότι ο Ντεπ είχε βίαιη συμπεριφορά και με άλλες συντρόφους του.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, κατά το οποίο λέγεται ότι ο πρώην σύζυγός της έσπρωξε την Κέιτ Μος από τις σκάλες, το 1990.

«Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Κέιτ Μος, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», δήλωσε στην κατάθεσή της.

Δεν σκέφτηκε όμως, ότι μια τέτοια αναφορά δεν της επιτρέπεται στο δικαστήριο, καθώς δεν αφορά τη δική της υπόθεση. Ωστόσο, ωφέλησε τον Τζόνι Ντεπ, καθώς έτσι δόθηκε η ευκαιρία στην ομάδα του να καλέσει την Μος για κατάθεση.

«Η Κέιτ Μος είναι ακόμα, φίλη με τον Τζόνι. Στο παρελθόν, δεν επιτρεπόταν για αυτόν ακριβώς τον λόγο να έρθει και να καταθέσει υπέρ του. Τώρα όμως, η κυρία Χερντ μας έδωσε την ευκαιρία», σημείωσε ένας από τους δικηγόρους του ηθοποιού στη New York Post.


«Αυτό που έκανε η Χερντ είναι ένα μεγάλο λάθος. Άθελά της μας άνοιξε μια ακόμα πόρτα. Επιπλέον, αυτό το περιστατικό που ισχυρίζεται για την κυρία Μος και τον κύριο Ντεπ δεν ισχύει και το μοντέλο θα το επιβεβαιώσει», πρόσθεσε.

Η εμφάνιση της Μος στο δικαστήριο, θεωρείται μέχρι στιγμής η σημαντικότερη μαρτυρία για την υπεράσπιση του Ντεπ. Το ενδιαφέρον των media είναι στραμμένο στις δηλώσεις της, αφού οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές και περίμενε και η ίδια την ευκαιρία για να τον υποστηρίξει.