Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλειος Κωστέτσος στην εκπομπή Happy Day, με αφορμή την επίδειξη μόδας που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Στοά Αττάλου.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μίλησε στην  Όλγα Λαφαζάνη, μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή, για την επιθυμία του να κάνει παιδιά, αλλά και τις φοβίες που έχει με την υγεία του.


Δεν κοιμάμαι καθόλου - Έχω ψυχοσωματικά

«Μετά από όλα αυτά που μου συνέβησαν στην προσωπική μου ζωή, δεν κοιμάμαι καθόλου, έχω πολλά ψυχοσωματικά και προσπαθώ να τα πολεμήσω. Έχω άγχος ότι θα πάθω αυτό που έπαθε η μητέρα μου, ότι θα έχω κάποιο αυτοάνασο, έτρεχα συνέχεια σε νευρολόγους, φοβάμαι μην πάθω άνοια σαν τον πατέρα μου», είπε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας

«Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες, αλλά είμαι σε μία φάση της ζωής μου που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου όλα αυτά. Αυτό που σημαίνει στη ζωή σου, για αυτούς που το επιλέγουν και τους τυχαίνει, είναι τα παιδιά. Θα ήθελα δεν το αρνούμαι, αλλά άργησα. Η μητέρα μου πριν πεθάνει μου έλεγε αν αποφασίσεις να κάνεις παιδιά, κάνε τώρα για να τα μεγαλώσω.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: