Φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Σάρον Στόουν έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας «Forever Young» και πρόσθεσε άλλη μια εντυπωσιακή red carpet εμφάνιση στο ενεργητικό της.

Η ηθοποιός χαιρέτησε τα πλήθη και οι φωτογράφοι δεν σταμάτησαν λεπτό να την απαθανατίζουν.

Μάλιστα, δύο άνδρες μοντέλα, ο Sam Webb και ο Adam Senn με μπλε κοστούμια Dolce & Gabbana, την συνόδεψαν στο κόκκινο χαλί και της έβγαλαν ένα κομμάτι από το φόρεμά της.

Δείτε τις φωτογραφίες της Σάρον Στόουν στις Κάννες



Εχοντας κατακτήσει τον τίτλο του αιώνιου sex symbol, η Σάρον Στόουν αποδεικνύει ότι η αυτοπεποίθηση και ο ερωτισμός δεν έχουν ηλικία.

Η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε μία από τις κορυφαίες κινηματογραφικές σκηνές της ποπ κουλτούρας στο «Βασικό Ένστικτο», διατηρεί στα 64 της χρόνια τη ζωντάνια και την αυτοπεποίθησή της, που υπογραμμίζουν την άψογη εμφάνισή της.



Η Σάρον Στόουν έχει παράδοση στο να μαγνητίζει τα βλέμματα, τόσο στην μεγάλη οθόνη, όσο και εκτός αυτής.



H 64χρονη ηθοποιός παραμένει μέχρι και σήμερα μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή γυναίκα με καλλίγραμμο σώμα και όμορφο πρόσωπο, όμως το στοιχείο που την κάνει να λάμπει είναι η ενέργεια και η αύρα της.



Σημειώνουμε ότι η Σάρον Στόουν πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου μόδας Dolce & Gabbana. Η καμπάνια προωθεί τις Devotion Bags του brand και αποτίει φόρο τιμής στην ιταλική ομορφιά.

Δείτε την Σάρον Στόουν με το τελικό αποτέλεσμα του φορέματος:



Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



Η στιγμή που ετοιμάζεται η Σάρον Στόουν για το κόκκινο χαλί: