Ο πρωτότοκος γιος και δεύτερο παιδί του Παύλου και της Marie-Chantal Γλύξμπουργκ, o Κωνσταντίνος Αλέξιος, μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν της Ουάσινγκτον. Στην τελετή αποφοίτησης, η οποία συνέπεσε με την ονομαστική εορτή του εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, βρέθηκε βεβαίως όλη η οικογένεια, και οι περήφανοι γονείς φρόντισαν να μοιραστούν στιγμιότυπα και ευχές.

«Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε και συγχαρητήρια, έγινες απόφοιτος του Georgetown. Είμαστε τόσο περήφανοι για σένα, Τίνο», έγραψε στο Instagram o πατέρας του Παύλος, αποθανατίζοντας τον γιο του τη στιγμή που παραλαμβάνει το πτυχίο του.

santal__1_
santal__3_
santal__4_
santal__5_

«Συγχαρητήρια στον Τίνο! 2 ολοκλήρωσαν, 3 απομένουν» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε στο Instagram η μητέρα του Marie-Chantal, η οποία αναφέρεται στο γεγονός ότι τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας, η Μαρία Ολυμπία και ο Κωνσταντίνος έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους, ενώ ακολουθούν τα τρία μικρότερα αγόρια της οικογένειας, ο Αχιλλέας, ο Οδυσσέας και ο Αριστείδης.

santal__2_

Ένα story στο Instagram από την αποφοίτηση του αδελφού της ανέβασε και η Μαρία - Ολυμπία, η οποία αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης το 2019.