Συνεχίζει να κάνει επιτυχηµένα επιχειρηµατικά βήµατα ο Γιώργος Ασηµακόπουλος, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό µέσα από τη συµµετοχή του στο «Survivor», όπου και ξεχώρισε. Ο παίκτης, που αγαπήθηκε πολύ για την προσωπικότητά του και τις ατάκες του, το περασµένο Σαββατοκύριακο ταξίδεψε µε τη µητέρα του στη ΜύκονοΤον συναντήσαµε στο αγαπηµένο του «Cavo Tagoo» και µας µίλησε για τα νέα του σχέδια, ενώ αποκάλυψε και τις εκρήξεις θαυµασµού στο πρόσωπό του, ακόµα και από άντρες, µετά την έξοδό του από το παιχνίδι. «Είµαι χαρούµενος γιατί τα καταστήµατά µου πάνε πολύ καλά στην Αθήνα και τώρα ετοιµάζω νέα βήµατα. Ηδη δίνω ρούχα στη Μύκονο και στο Ντουµπάι, ενώ ετοιµάζω νέο project στο κοµµάτι της υγιεινής διατροφής, µε healthy προϊόντα. Το πρώτο µαγαζί θα το ανοίξω στη Γλυφάδα και ελπίζω να καταφέρω να ανοίξω και άλλα...», αποκάλυψε.

O Γιώργος Ασηµακόπουλος ξεκίνησε στα 16 του να ασχολείται επαγγελµατικά µε τα ρούχα και να στηρίζεται στα δικά του πόδια. «Ήταν ο τρόπος για να επιβιώσω. Ξεκίνησα µε όνειρα σαν µικρό παιδί και µε πείσµα και υποµονή κατάφερα µέχρι σήµερα, που είµαι 30, να έχω αναπτύξει τις επιχειρήσεις µου», δήλωσε, ενώ έδωσε τη δική του συµβουλή στους νεότερους: «Σε όσους ξεκινούν τώρα, λέω να ρισκάρουν, να µη φοβούνται. Η ζωή έτσι είναι. Πρέπει να το παλέψεις, να το κυνηγήσεις, γιατί τίποτα δεν σου χαρίζεται». Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ξανά το άρωµά του, διαφορετικό αυτήν τη φορά. «Είχα κάνει µια σειρά µε αρώµατα, που απογείωσαν τις πωλήσεις των καταστηµάτων µου, και τώρα το έκανα µε διαφορετική συσκευασία», εξήγησε.

Ο ίδιος είχε πει από την αρχή που είχε µπει στο «Survivor» πως τα χρήµατα δεν ήταν ο αυτοσκοπός του και το απέδειξε. «∆εν µε ενδιαφέρουν τα χρήµατα. Εδωσα όλο το ποσό που συγκεντρώθηκε από τις ηµέρες που έκατσα στο παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό - και ήταν σεβαστό ποσό», είπε, ενώ τόνισε πως ποτέ «δεν θα µπορούσα να ξεπουλήσω τον εαυτό µου για καµία πρόταση. Είµαι πολύ προσεκτικός και δεν βάζω στον βωµό των χρηµάτων την αξιοπρέπειά µου». Ο Γιώργος Ασηµακόπουλος παραδέχθηκε πως παρακολουθεί «Survivor», αφού είναι ένα παιχνίδι που σε κάνει να θέλεις να το δεις, αλλά και επειδή του φέρνει µνήµες. «Νιώθω ένα ωραίο συναίσθηµα. Οταν επέστρεφα, είπα πως θα αφήσω όλα τα αρνητικά και τις ίντριγκες και θα κρατήσω µόνο τα θετικά. Οσο για τώρα, αυτό που βλέπω είναι πως οι παίκτες φαίνονται πιο διαβασµένοι - θέλουν να µας αντιγράψουν λίγο. ∆εν έχουν προσωπικότητα. Ισως τα παιδιά έχουν λίγο αποπροσανατολιστεί», δήλωσε.

Το κύµα στήριξης που είχε µέσα στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν µεγάλο. Με την αποχώρησή του συνεχίστηκε και έξω, από χιλιάδες θαυµαστές που του έστελναν µηνύµατα, αλλά και τον επισκέπτονταν στα καταστήµατά του, για να τον δουν και να του µιλήσουν. Αρκετοί, µάλιστα, είχαν... ακραίες επιθυµίες. «Ερχονταν γυναίκες στο µαγαζί και µου έλεγαν: “Θέλω το γονίδιό σου”, “Θέλω παιδί από σένα”, “Πότε θα µε παντρευτείς;”. Στο µαγαζί, και να θέλω να κρυφτώ, δεν γίνεται! Πολλές φορές, µάλιστα, µε παρακολουθούσαν, για να δουν πότε θα φύγω. Ακόµα και άντρες. Ένας θαυµαστής περίµενε οκτώ ώρες για να βγω και µετά καθόταν απλά και µε κοίταζε», κατέληξε.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 14 Μαΐου 2022