Τη δική του μάχη με το Αλτσχάιμερ δίνει ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης.

Ο θεατράνθρωπος που αγάπησε το κοινό, βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής του και όπως έκανε γνωστό η Κάκια Ιγερινού, ήθελε ο κόσμος να το ξέρει.

Η σεναριογράφος μερικών από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες της μικρής οθόνης έκανε το βράδυ της Τετάρτης μία συγκινητική ανάρτηση στο Twitter για τον αγαπημένο της φίλο και πρώην συνεργάτη.


Η μνήμη σβήνει

«Δύσκολο να θυμίζεις στον πιο πιστό σου φίλο ποιος είσαι κάθε δέκα λεπτά. Η μνήμη σβήνει. Κι αναλαμπές μόνο φωτίζουν ένα Άγιο παρελθόν. Αγάπης. Αφοσίωσης. Σεβασμού. Σπάνιες αρετές στις μέρες μας. Κι ο Γιάννης τις είχε όλες. Ακόμη τις έχει. Είναι το μόνο που δεν ξεχνάει: Η αξιοπρέπεια», έγραψε για τον 84χρονο.


Σε σχόλιο κάτω από την ίδια ανάρτηση, η Κάκια Ιγερινού διευκρίνισε πως η δημοσίευση αυτή ήταν επιθυμία δική του, προκειμένου να μάθει το κοινό του την κατάσταση της υγείας του.

«Η φωτογραφία δική του επιθυμία. Κι η ανάρτηση το ίδιο. Σαν συμπαράσταση σε ομοιοπαθείς. Δεν κρύβει τίποτε από κανέναν. Ευχή του: Ευλογημένος εκείνος που θα βρει το φάρμακο γι’ αυτή τη νόσο», σχολίασε η Κάκια Ιγερινού.